Post Top Ad

evomag.ro

joi, 1 decembrie 2016

Alegeți Master Service. Brandul #nr1 în reparatii masini de spalat Bucuresti

V-ați întrebat vreodată oare care este cel mai bun service de masini de spalat din Bucuresti? Nu putem sa zicem ca e singurul și e neapărat cel mai bun dintre toate, însă tot ce știm cu exactitate este că nu am găsit nicio părere de rău în online despre ei. Cel puțin, față de alte branduri care se ocupă de reparatii masini de spalat Bucuresti, ei chiar nu au nicio părere urâtă despre ei. Se pare că din acest punct de vedere, și din punctul de vedere ale review-urilor din google maps, Master Service este un brand adevărat. Oferă reparatii masini de spalat Bucuresti – rapide, fără costuri ascunse și se deplasează la client fără nicio taxă suplimentară.

Experiența noastră cu brandul Master Service – Service autorizat masini de spalat BucurestiAm citit în presă despre Master Service. Atunci când ne-am trezit că mașina noastră de spălat pur și simplu nu mai vrea să pornească, am pus mâna pe telefon, i-am căutat și într-o jumătate au fost la mine acasă.  Comunicarea cu acest service mi s-a părut de nota 20. Pot spune despre Master Service că încă nu mi s-a întâmplat vreodată să comunic atât de bine cu specialiștii. Le-am spus ce s-a întâmplat, mi-au constatat la fața locului problema și n-am plătit absolut niciun leu.
Apoi mi-au luat mașina de spălat și au dus-o în service-ul lor. Acolo,  odată ce a au ajuns mi-au schimbat piesele stricate și după câteva zile aceasta se afla deja din nou în funcțiune. Ce pot să spun? De la Master Service am primit o garanție de 24 de luni pentru munca efectuată, iar prețul pentru că mi-au schimbat câteva piese a fost nesemnificativ având în vedere că o mașină nouă ca a mea costă aproximativ 2000 de lei.

Mă bucur că există un service masini de spalat ca Master Service


Pe viitor, în cazul în care sunteți din Bucuresti și aveți probleme cu mașina de spălat, vă recomand să îi sunați. Se deplasează în minim 30 de minute de la efectuarea apelului, sau maxim 3 ore, depinde după caz, diagnostichează, constată problema și ți-o face în timp util. Iar pentru constatare și reparare nu o să plătești absolut nimic.  Fii fără griji, prețurile specialiștilor de la Master Service sunt infime pe lângă alte service-uri. Deși se zice că dai un ban dar stai în față, la Master Service, indiferent de costuri primești servicii de calitate, de care o să te bucuri și de la reparare încolo, mult timp, da da, foarte mult timp.

Alege Master Service- Service-ul tău de reparatii masini de spalat Bucuresti, nr#1 când vine vorba de calitatea serviciilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu