Post Top Ad

evomag.ro

duminică, 11 decembrie 2016

Chiar era nevoie de un magazin de airsoft

În ultimul timp, oamenii și-au orientat puțin hobby-urile. Iar printre ele, un hobby care se clasează pe un rang înalt printre bărbați este airsoftul. Acel joc care simulează acțiuni militare, ni se potrivește perfect nouă, celor care adorăm de fapt acest joc. Nici nu știu dacă este un joc, pentru mine și prietenii mei cred că este mai mult decât o pasiune. Airsoft-ul prin teoria lui este destul de complex, însă dacă găsești pe cineva care să te îndrume, să îți explice ce trebuie să faci, mai ales că în copilărie/tinerețe sau chiar acum ești pasionat de arme, Counter Strike sau știu eu ce altceva, cred că airsoft-ul ți s-ar potrivi și ție ca o mănușă.


În Constanța s-a deschis magazinul Airsoftmegastore.ro

Nu am fost încă într-un magazin airsoft Constanta, însă am auzit din clubul meu de prieteni, că în Constanța s-a deschis airsoftmegastore.ro! La prima vedere, am căutat pe google. Așa am sesizat că airsoftmegastore.ro este atât un magazin online cât și un magazin fizic. Păi nu sunt oare bucuroși cei din Constanța? E doar la un pas de ei acest showroom și dacă am să merg vreodată pe Bulevardul Mamaia, cu siguranță am să le fac o vizită. Showroom-ul se află pe Bulevardul Mamaia, nr.20, Constanța. Acum că adresa am zis-o deja, voi spune în câteva idei ce le-a plăcut prietenilor mei atunci când l-au vizitat.

3 motive bune ca să vizitez Airsoftmegastore.ro

1.       Prietenii mei au zis că au fost foarte încântați de ceea ce au văzut acolo, la acest magazin airsoft Constanta. Armele, echipamentele, accesoriile, și tot ce aveau ei expus sunt de milioane, și ei zic că își merită fiecare bănuț. Același lucru îl zic și eu după ce am văzut site-ul lor online, care mi se pare bestial, iar prețurile mi se par destul de bune în comparație cu alte site-uri. Deci, primul motiv este că au prețuri super bune și produse de airsoft excepționale.
2.       Angajații și felul cum e locația amenajată, am înțeles că pe prietenii mei asta i-a făcut să se simtă foarte confortabili. Angajații magazinului știu cam tot ce mișcă despre airsoft și sunt chiar experimentați, stând cu ei la discuții, prietenii mei au învățat lucruri noi și au stat la o poveste și o cafea chiar și cu clienții magazinului, care erau desigur, și ei începători ca și noi.
3.       Au o gamă de produse foarte variată. Dacă îți dorești ceva pentru airsoft, să fii sigur că la ei găsești.  Atât online cât și fizic, se pare că ei au tot ceea ce îi trebuie unui avansat/ sau unui începător pe această cale.Acestea fiind spuse, eu va trebui neapărat să vizitez acest magazin! Mi se pare foarte tare, având în vedere că sunt foarte puține orașele din România în care găsești așa ceva. Da, eu sunt cel care a fost pasionat de chestiile ce țin de război, iar airsoft-ul pentru mine este ceva ce mă relaxează.. ori de câte ori l-aș juca, chiar și cu echipe noi pe care nu le știu. Dar în general, sunt doar eu și prietenii mei.  Iar dacă ei au fost mulțumiți de acest showroom, cu siguranță și eu voi fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu