🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Cosmetice pentru hotel! Cum sa faci o alegere buna ?

Sticluta cea mica de lotiune de baie pe care ati gasit-o in hotel va face cu ochiul? Dar sapunul natural asezat intr-un ambalaj delicat? Sau poate gelul de dus?
Puteti sa le luati fara probleme. De fapt hotelul la care sunteti cazat spera ca veti face acest lucru. Daca veti lua sau veti folosi aceste cosmetice speciale pe care hotelul vi le pune la dispozitie, inseamna ca ati fost multumit de serviciile primite, ca ati apreciat eforturile hotelului de a va face sa va simtiti minunat prin mici detalii. 
Ceea ce este interesant este procesul de selectie a cosmeticelor pentru hoteluri. V-ati imaginat vreodata ca cele mai mari lanturi hoteliere cheltuie sume semnificative de bani pentru a realiza teste in urma carora sa-si dea seama ce prefera clientii lor in materie de cosmetice? Acest proces se poate extinde si poate dura luni de zile. Exista echipe specializate de cercetare care testeaza totul de la sampon pana la lenjeria de pat. 
Atunci cand oaspetii iau acasa cu ei aceste cosmetice este un semnl pentru echipa hotelului ca au facut o treaba buna si ca au ales produsele potrivite astfel incat oaspetii sa fie multumiti. Ei spera de asemenea ca va veti gandi la sejurul pe care l-ati petrecut in acel hotel atunci cand veti folosi din nou sticluta cea mica de lotiune, sapunul acela mic si cochet sau samponul. 
Conform unui articol publicat in revista Forbes cei de la Hotel Marriott International au testat 52 de marci de sampon, balsam, gel de corp, lotiune si sapun inainte de a face o alegere pentru toate hotelurile din lantul Marriott din intreaga lume. Echipa de design a vizitat magazine de tip boutique din intreaga lume in cautarea produselor perfecte. 
Iata cat de important este pentru hoteluri alegerea unor cosmetice de baie de calitate. Este un punct important care face parte din eticheta generala a unui hotel. Pentru produse de calitate, cosmetice pentru hotel fabricate de branduri renumite ca Taylor of London si Geneva Guild verificati oferta magazinului.
Sapunuri naturale, sticlute de sampon, lotiune de corp, spumant de baie sau crema hidratanta sunt doar cateva exemple de cosmetice pe care le puteti oferi oaspetilor care va trec praful. Toate sunt disponibile in pachete de 50 sau de 100 de bucati, la cel mai bun pret. 
Nu pierdeti aceasta oportunitate de a va face placut clientilor dumneavoastra inca din prima clipa daca va doriti ca ei sa revina si altadata, sa ramaneti in amintirea lor cu experiente pozitive si sa aveti doar de castigat pe termen lung. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *