Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 27 ianuarie 2017

Ce trebuie să știi înainte de primul tatuaj

Dacă nu ți-ai făcut nici un tatuaj până acum dar îți dorești unul în viitorul apropiat, se poate să ai ceva temeri legate de asta. Dar ce trebuie să știe fiecare persoană ce se îndreaptă către primul său tatuaj, înainte de a face o programare la Tattoo Shop: Înainte de a te căpăta cu primul tău tatuaj trebuie să știi exact ceea ce îți dorești(modelul și unde va fi amplasat). Depinde de design și de cât de aglomerat este locul în care vei face asta, ai putea să aștepți și o oră până să vină rândul tău.

Pregătește-ți pielea cu o noapte înainte. Nu bea alcool, du-te la somn la o oră rezonabilă și epilează-te în acea zonă în care îți dorești să ai primul tău tatuaj. Bea multă apă înainte și mănâncă câte ceva, pentru că s-ar putea să te simți slăbit în momentul tatuarii și este mai bine să fii pregătit. Asigură-te că ai la tine banii necesari. Nu vrei ca artistul să îți facă tattoo-ul și tu să te trezești că nu ai cât trebuie la tine. Te vei simți penibil. Eventual, sună înainte și întreabă sau consultă-i site-ul pe net.Ah, trebuie să ai cel puțin 18 ani ca să îți faci un tatuaj, deci amintește-ți să îți iei la tine și buletinul. 

Ce trebuie să știi în timpul tatuarii? Zona de tatuat va trebui sau nu rasă ori epilată, dar dacă tu ai făcut asta dinainte, foarte bine, dacă nu se va ocupa artistul de asta. Trebuie să știi că în tot procesul ăsta de tatuat, cel care se va ocupa de tine, va face și pauze, în funcție de cât de dificil este acel tatuaj de aplicat pe piele. Nu îți ține răsuflarea.

 Inspiră și expiră normal aerul, doar nu vrei să te îneci sau să te înroșești tot. Poți vorbi cu artistul în timp ce își face opera. De obicei, aceste persoane sunt foarte comunicative și haioase, dar pot fi și niște ascultători foarte buni. Numai ei și coafezele au auzit la povești de viață dintre cele mai uimitoare. Te întrebi dacă va durea?  Pe www.deby.ro am citit că nu sunt șanse, însă e posibil în funcție de piele să fii chiar și alergic/ă.

Este posibil să te doară sau să te piște, însă nu-ți fă griji se simte ca și cum te-ar înțepa o albină și asta doar pentru câteva secunde. După ce vei ieși de la Tattoo Shop mândru nevoie mare de noul tău desen pe piele, zona aceea va fi bandajată și trebuie să o menții în acest fel atâta timp cât îți spune artistul.

Ce nu trebuie să faci după primul tatuaj?


 Evită pentru o vreme să înoți în piscină sau în mare. Nu îți scărpina tatuajul și nici nu îl rebandaja dacă s-a dezlipit. Vei simți zona tatuată ca și cum ar fi fost expusă prelung la soare; este destul de sensibilă, de aceea este mai bine să eviți soarele puternic și scufundatul în apă. Dușul este ok. Dacă ai întrebări sau dacă nu decurge totul precum ai crezut, sună-l pe artistul care ți-a făcut asta sau fă-i o vizită la salon. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu