Post Top Ad

evomag.ro

joi, 26 ianuarie 2017

5 motive pentru care este recomandat sa iti construiesti o piscina

Vila cu piscina face parte din etaloanele sociale ce denota bogatie, la fel ca si limuzina parcata in fata casei sau telefoanele de ultima generatie. Casa cu piscina reprezinta un stadiu de evolutie la care ai ajuns intr-un moment in viata, cand toata munca depusa pana atunci incepe sa iti aduca satisfactii pe plan profesional dar si personal.
Daca esti inca reticent la ideea de a detine o piscina, iata cateva avantaje care vin odata cu ea:

1.    Se poate construi in orice forma si dimensiune.
Cele mai multe firme de constructii piscine folosesc in prezent sisteme de constructii moderne, ce inlocuiesc peretii clasici din beton armat, reducand semnificativ timpul de executie a lucrarii. Se folosesc cu success cofraje din polistiren de inalta densitate in care se toarna beton. Materialele folosite sunt insa si mai accesibile, lucru ce se reflecta in factura finala. Concluzie: timp mic de executie, durabilitate, diversitate de modele si cel mai bun pret.

2.    Este usor de intretinut.
Te gandesti ca vei adauga un nou set de responsabilitati, noi griji si nevoi speciale de ingrijire, toate care vor diminua placerea de a lenevi pe sezlong, insa daca esti un pic atent, totul e doar o lectie de chimie aplicata. Odata stabilizat pH-ul, alcalinitatea si nivelul de dezinfectant cu ajutorul testelor de apa, folosesti proportii diferite de subtante chimice pentru a ridica/creste nivelurile existente pana la cele normale. Intretinerea piscinei nu implica personal specializat, acela poti fi tu.

3.    Ai intimitate la tine acasa
Piscina ta e personala, sau cel putin e doar pentru familia ta, asa ca poti innota si te poti afisa in costum de baie, chiar daca poate nu ai reusit sa dai jos acele kilograme in plus pe care ti le-ai propus la inceputul verii. Piscina personala iti ofera intimitatea si confortul de care ai nevoie, chiar la tine acasa.

4.    Creste valoarea imobilului.
Poate ca nu este cel mai important aspect, dar o piscina construita in curtea casei, cu o investitie de aproximativ 10.000 Euro, va ridica valoarea casei cu cel putin 50.000 Euro si o face mai usor de vandut sau de inchiriat, atragand mult mai multi cumparatori decat un imobil care nu beneficiaza de piscina.

5.    E o investitie sigura – pe termen foarte lung
O piscina construita corect va fi rezistenta in timp si va reprezinta o investitie pe termen lung, spre deosebire de piscinele gonflabile, care vor fi doar o cheltuiala sezoniera si  vor ocupa loc de depozitare pana la urmatoarea vara. Nu vei sti daca piscina cumparata anul trecut nu a capatat vreo fisura ce o va face de neutilizat si vei ajunge sa iti cumperi alta in plin sezon, cand preturile sunt mult mai mari.

Cele 5 motive sper fie de ajutor in a lua decizia corecta pentru urmatorul sezon calduros.
Inainte insa de a demara constructia piscinei, cauta o firma serioasa, consulta portofoliul, trimite o cerere de oferta si asigura-te ca vei obtine cel mai bun raport calitate/pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu