Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 8 februarie 2017

Cele mai moderne nuanțe de păr pentru 2017. Încearcă ceva nou!

Cred că ai văzut deja pe Instagram, pe Facebook sau pe Pinterest poze cu cele mai noi frizuri și stiluri de coafare ale părului din prezent. Dar, de asemenea, știi care sunt nuanțele cele mai în vogă de păr ale anului 2017? Poate că ești interesată să-ți faci o schimbare sau poate că te-ai plictisit de părul în aceeași nuanță naturală pe care o porți de când te știi. Eu zic să îndrăznești mai mult în acest an și să faci o schimbare chic, pentru a-ți actualiza un pic look-ul.Uite care ar fi cele mai moderne nuanțe de păr pentru anul 2017. Take a look!

1. Blorange.

Poate că ai mai văzut știri pe acest subiect sau poate că ai văzut această nuanță de păr superbă la vedetele tale preferate, însă nu ai știut că se numește așa. Ei bine, “blorange” este un mix de culori foarte la modă în 2017. Îmbină super tare nuanțe de blond și nuanțe de roșcat-portocaliu. Rezultatul arată tare bine!

 2. Blond gri. 

Este mai mult decât un blond cenușiu, este un blond platinat spre gri, care nu te va îmbătrâni deloc, dacă la asta te gândești. Poartă această nuanță de păr cu încredere și cu bucle mari în stil retro.

 3. Castaniu-cenușă.

 Este o nuanță mix între culoarea castaniu sau ciocolatiu și un pic de gri cenușiu. Este perfectă pentru nuanțele deschise și reci de ten.

 4. Blond alburiu(sau platinat).

 Este o nuanță care nu va ieși niciodată din fashion, așa că o poți purta oricând pe părul tău. Este acel blond platinat care îți place atât, doar că pentru un look mai modern îi sunt eliminate nuanțele de galben și se mizează mai mult pe alb.

 5. Bronde.

Nici această nuanță de păr nu va ieși prea curând din modă. Este o culoare care face că blondul să strălucească la lumină iar ciocolatiul să iasă în evidență în medii mai întunecate. Arată tare bine această asociere.

 6. Maro roșcat.

 Modelele de pe podium reușesc cel mai bine să scoată în evidență asemenea culori fascinante. Iar culoarea de păr maro roșcat este un mix reușit între un castaniu închis și un brunet deschis. Atât de special!

 7. Albastru denim.

 Da, albastrul care dă atâta forță blugilor noștri, este la modă și ca nuanță de păr. Este un fel de albastru închis prăfuit, ce ne aduce aminte de jeanșii Levi’s. Trebuie să fii, însă, și tare curajoasă să porți o asemenea culoare în păr. Dintre toate aceste nuanțe de păr fabuloase, trebuie să îți fi plăcut una mai mult. Sunt sigură că te-au inspirat pentru o nouă schimbare de look la următoarea programare de la salon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu