Celebra marca Joma are show-room si in Bucuresti

Echipamentele sportive, precum si accesoriile specifice practicarii diverselor sporturi au devenit mult mai accesibile publicului larg in ultimii ani. Sunt foarte multe brand-uri straine, consacrate la nivel national, producatoare de imbracaminte si incaltaminte sport, care au reprezentante si la noi in tara. Din fericire, ne putem lauda chiar si cu o reprezentanta Joma Romania, care si-a lansat recent un foarte mare showroom la Bucuresti.

Nu foarte multa lume este familiarizata cu acest brand, insa trebuie subliniat ca Joma, companie infiintata in Spania in anul 1965, a reusit sa se faca foarte cunoscuta la nivel mondial prin produsele pe care le confectioneaza si le comercializeaza.
Marca Joma a reusit sa reziste concurentei pe piata de profil mai bine de 50 de ani si a gasit mereu modalitati diferite sa se faca remarcata. Produsele brand-ului au tinut mereu cont de trend-uri si au fost periodic up-date-ate la cerinte si descoperirile din domeniu. La fabricarea articolelor de imbracaminte si incaltaminte se folosesc numai materiale de cea mai buna calitate si sunt respectate toate normele europene in vigoare.

Desi brand-ul Joma are puncte de lucru in mai multe state din America, Europa si Asia, produsele puse la dispozitia clientilor in show-room-ul din Bucuresti sunt aduse direct din Spania, tara de origine a marcii Joma.
Daca nu aveti timp sa mergeti la cumparaturi in show-room-ul Joma din Bucuresti, puteti oricand sa accesati site-ul Sportdistribution.ro, care este cel mai mare magazin on line, reprezentanta a marcii Joma in Romania. Pe site gasiti toate produsele si accesoriile care se afla si in show-room.

Avantajele cumparaturilor facute direct pe site sunt date de economia considerabila de timpul si energia economisite. In plus, nu sunteti conditionati de un orar de functionare, putand face cumparaturi la orice ora din zi si din noapte. Comenzile sunt onorate in cel mai scurt timp, in functie de disponibilitatea produselor in stocuri. Puteti sa va ridicati articolele comandate si direct din show-room, ori acestea va pot fi livrate prin servicii de curierat, contra cost. In Bucuresti livraraea este gratuita, iar in tara, comenzile a caror suma totala depaseste suma de 500 de lei beneficiaza de gratuitatea transportului de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *