Post Top Ad

evomag.ro

marți, 21 februarie 2017

Motive pentru care o relație la birou este ok

Unii susțin că ar fi foarte ok, alții spun că aduce numai necazuri. Despre ce este vorba? Despre o relație cu un coleg de muncă, evident. Cu toții știm cum este să lucrezi printre oameni, printre persoane de același sex, dar și de sex diferit. De aici vin și situațiile de tot felul. Cu femeile se poate să te înțelegi sau nu. Ți le poți face și prietene sau cel puțin să aveți o relație profesională foarte bine pusă la punct. Însă, în ceea ce privește bărbații, se poate să îi urăști foarte tare, să te împrietenești cu ei sau chiar să iasă cu scântei(traducere: tensiune sexuală).Dar acum voi vorbi despre ultima variantă. De ce consider că există avantaje în a avea o relație la birou.
Care sunt motivele de Așa DA:

1. Vă cunoașteți foarte bine programele de lucru. Nu este ca și cum tu ai fi acasă și el la muncă sau tu la muncă și el la muncă în altă parte. Nu ai de ce să te îngrijorezi cu statul peste program, cu faptul ca minte că nu ar fi la serviciu și așa mai departe.

 2. Înțelegeți stresul care vine odată cu locul de muncă și ocupația fiecăruia în cadrul aceleiași firme. Aici nu există frustrare vărsată acasă, deoarece fiecare dintre voi știe cât este de stresat celălalt la muncă și, în cel mai rău caz, vă ciondăniți la muncă din cauza asta și nu acasă.

3. Puteți merge la petrecerile organizate de companie împreună. Pentru că sunteți colegi de muncă, amândoi veți fi invitați la petrecerile companiei. Gata cu reproșurile, întrebările că unde te duci și alte asemenea lucruri. Nu trebuie să vă mai ascundeți, nu aveți pe cine bănui de infidelitate. Plus că este mult mai distractiv așa!

4. Aveți un inamic comun sau aliați comuni. Șeful vă poate fi o persoană antipatică amândurora iar colegii vă pot fi aliați în toată treaba asta. Așa, vă puteți baza unul pe celălalt când este nevoie. Iar pauzele si zilele aniversare la birou vor fi mult mai dulci. Bineînțeles, în limita normalității si decenței.

Ok, acestea au fost o parte dintre motivele pentru care o relație la birou este ok. Există și dezavantaje, nu mă îndoiesc. Acum spuneți-mi, în cazul vostru cum este. Ați trecut prin așa ceva sau sunteți într-o asemenea relație?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu