Post Top Ad

evomag.ro

joi, 16 februarie 2017

Ventuze - Tratamentul ce te va scapa de durerile de cap si cele menstruale

Nu exista femeie care sa nu aiba dureri de cap sau menstruale si sa nu mai stie ce sa faca pentru a scapa de ele. In general, marea majoritate apeleaza la pastile, insa sunt remedii naturiste care nu va afecteaza in nici un fel organismul. Este binecunoscutul masaj cu ajutoul ventuzelor. Tratamentul cu ventuze vindeca numeroase afectiuni. Acesta poate fi urmat si acasa, insa cel mai indicat ar fi sa mergeti direct la un specialist. Acesta detine cele mai bune „unelte” cu ajutorul carora va insanatoseste. Nu veti incepe tratamentul decat dupa ce veti primi o schema pe care va trebui sa o urmati indeaproape. Terapia cu ventuze masaj mai este cunoscuta si sub denumirea de ventuzoterapie, beneficiile acesteia fiind recunoscute inca din Antichitate. In urma tratamentului, veti observa o imbunatatire a circulatiei sangelui, veti scapa de durerile de cap, iar sistemul nervos se va calma.

In urma cu mii de ani, aceste ventuze nu lipseau din trusa nici unui medic. Acestea se aplica direct pe piele, insa nu inainte ca aceasta sa fie data cu ulei de masaj sau crema de corp hidratanta. In felul acesta, ventuzele vor aluneca mai usor pe piele si nu veti simti nici o durere sau disconfort. Timpul de actionare al acestora este de maxim un sfert de ora. In acest timp, in interiorul ventuzelor se formeaza echimoze care insa trec dupa cateva zile. Tratamentul este unul destul de agresiv pentru piele si trebuie facut de un specialist. Echimozele apar din cauza ca pielea se ridica in interiorul ventuzei din cauza presiunii care se creeaza si isi schimba aspectul. Insa acesta este un lucru cat se poate de normal si nu trebuie sa va speriati din cauza asta. Nu veti simti nimic, ci doar o stare de relaxare chiar daca lucrurile par a fi exact invers. Ventuzele au rolul de a imbunatati circulatia sangvina. Dupa ce si-au facut efectul ventuzele masaj, pe piele trebuie sa aplicati o crema hidratanta, iar in cel mult o saptamana veti scapa si de urmele lasate in urma tratamentului.

Ventuze - relaxeaza muschii

In urma aplicarii tratamentului, aceste ventuze au rolul de a sparge stratul de grasime si de a nu-i mai da voie sa se formeze daca dupa terminarea tratamentului veti continua sa faceti unul de intretinere. Astfel, ventuze masaj impiedica formarea si depunerea grasimi ajutand la relaxarea musculaturii. Tratamentul cu ajutorul ventuzelro masaj nu se adreseaza pacientilor care fac efort prelungit cum ar fi mersul pe bicicleta sau alergatul, ci are legatura cu campul energetic al acestuia. Ventuze din cauciuc duc la disparitia celulitei. Acestea se aplcia atat la cald cat si la rece; pentru cele la cald se folosesc cele din sticla, iar pentru cele la rece se folosesc cele din cauciuc.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu