Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 19 aprilie 2017

PowerCube - prelungitor practic si util

Iesirile USB sunt de 2100 mA, ceea ce inseamna ca echipamentele se vor incarca mai repede decat prin alte dispozitive. De asemenea, aveti posibilitatea sa conectati un PowerCube intr-un alt PowerCube, cu conditia sa nu depasiti 15A sarcina totala.

Folosesc PowerCube Extended USB de ceva vreme si in tot acest timp am simtit cat de util este sa castigi timp si sa uiti de stres din cauza schimbarii diferitelor dispozitive in prizele si prelungitoarele traditionale. Si spatele meu simte avantajele PowerCube Extended USB pentru ca nu trebuie sa ma aplec de fiecare data si sa caut pe sub birou o priza libera.

PowerCube Extended USB nu are dezavantaje, in afara faptului ca daca alegeti sa-l montati pe o anumita suprafata veti "sacrifica" o priza. Dar la fel de bine puteti sa nu faceti acest lucru. In rest il gasesc un produs perfect, extrem de practic si util pentru orice persoana moderna, care traieste inconjurata de o sumedenie de echipamente si dispozitive electronice.PowerCube este disponibil in mai multe variante: Original Extended de 1.5 sau 3 metri sau USB Extended (prevazut cu porturi USB) la fel cu cablu de 1.5 sau 3 m. Pentru alte variante si produse vizitati site-ul PowerCube distribuitor in Romania.


Puncte forte:

- PowerCube este atractiv - disponibil in mai multe culori in combinatie cu alb.

- PowerCube este portabil si se poate muta cu usurinta dintr-un loc in altul. Nu e nevoie sa mai spun ca e simplu sa-l puneti in troler si sa-l luati la casa de vacanta.

- PowerCube poate fi prevazut cu doua porturi USB de incarcare (pentru smartphone-uri, tablete, e-book-uri)

- PowerCube poate fi suspendat cu usurinta datorita unei benzi adezive care se prinde pe orice suprafata, fara sa lase urme. Astfel puteti sa-l prindeti sub biroul unde lucrati, sub masa de bucatarie, langa noptiera, sub masuta TV etc.

- PowerCube este un produs de calitate, practic si cu specificatii de top.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu