Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 26 aprilie 2017

Washservice.ro iti repara masina de spalat

Suntem un service mașini de spălat renumit pentru serviciile sale de calitate și care întrec până și așteptările celor mai exigenți clienți. Ne-am format o reputație excelentă de-a lungul celor peste 10 ani de când suntem pe piața de reparații mașini de spălat și ne menținem imaginea căpătată și în ziua de azi. Wash Service acceptă, spre uimirea multora, spre reparat orice marcă de mașină de spălat de pe piață cu care ne pot însărcina clienții noștri din București și din Ilfov.


 Noi oferim reparatii masini de spalat Indesit și orice alte mărci cunoscute sau mai puțin cunoscute de pe piață În ceea ce privește cele mai renumite branduri de electrocasnice cu care ne-am întâlnit până acum și le-am făcut față cu succes, numele acestora sunt Indesit, Whirlpool, LG, Samsung, Bosch, Electrolux, Beko și Gorenje. Privitor la mărcile mai puțin cunoscute cu care lucrăm și cărora le reparăm pe loc sau în service erorile și defecțiunile vă lăsăm pe voi – clienții noștri – să ne provocați. Tot ceea ce trebuie să faceți când observați o problemă la mașina de spălat este să sunați la noi și să ne prezentați în detaliu despre ce este vorba. Suntem un service masini de spalat care isi face cu drag datoria.

Pentru că oferim și consultanță telefonică, suntem cu un pas mai aproape de dumneavoastră și așa vă putem câștiga încrederea ce ne-a fost, de asemenea, acordată ani de-a rândul de sutele de clienți avuți în București și Ilfov. Suntem un service mașini de spălat pe care vă puteți baza oricând! Așadar, executăm în cel mai curat și calitativ stil reparații mașini de spălat Indesit, dar și alte mărci întâlnite în gospodăriile românilor. Pentru că în cei peste 10 ani de lucru am întâlnit fel și fel de defecțiuni mașini de spălat, erori și cazuri în care mașina părea pierdută, am dobândit cunoștințele necesare despre tot ceea ce poate reprezenta un impediment în funcționarea corectă a mașinii dumneavoastră de spălat.

Suntem un service mașini de spălat pe care vă puteți bază și de aceea avem și un program tare convenabil în cadtul căruia ne puteți contacta. De luni până sâmbătă la numărul de telefon afișat pe site! Țineți minte, Wash Service oferă reparații mașini de spălat pentru orice marcă de pe piață! Cuvinte cheie: reparatii masini de spalat, reparatii masini de spalat Indesit, service masini de spalat,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu