🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Tu dupa ce criterii alegi o firma de transport?

Chiar daca foarte multe persoane circula cu avionul atunci cand vor sa ajunga in alte tari, mai sunt multe persoane care opteaza pentru curse cu autocarul. Unele aleg sa mearga cu autocarul deoarece au fobie de avion, altele pentru ca nu isi permit financiar costurile unei curse aeriene.
De curand si prietena mea s-a intors pentru o scurta perioada de timp in Romania. E stabilita in Germania de vreo 6 ani si de 2-3 ori pe an vine acasa. De ceva timp vine cu cei de la Romfour – firma de transport international. E foarte multumita de serviciile oferite de aceasta companie si de cand i-a descoperit nici nu se gandeste sa caute o alta varianta.

Cred ca e foarte important sa alegi cu grija firma de transport, deoarece o calatorie in afara tarii nu e chiar o calatorie scurta si ai nevoie de conditii bune pentru a te simti in siguranta si pentru a ajunge cu bine la destinatie.
Foarte important cand alegi o astfel de firma e sa alegi o firma de transport serioasa. Ce inseamna o firma de transport serioasa? O firma care are soferi cu experienta, soferi profesionisti care sa fie capabili sa conduca in condii de siguranta. Soferii de la Romfour sunt soferi cu experienta, soferi cu zeci de mii de kilometri la activ.

O firma de transport serioasa este o firma care are autocare confortabile, autocare curate si sigure. Imagineaza-ti cum ar fi sa calatoresti 2000 de kilometri pe scaune inconfortabile, fara aer conditionat sau cu scaune murdare.
Foarte mult conteaza si anumite oferte pe care ti le face o firma de transport. De exemplu, daca vei calatori cu Romfour.com, ai o calatorie gratuita la 10 calatorii, transport direct la adresa si o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Cred ca profesionalismul soferilor, starea generala a autocarelor, confortul din timpul transportului, ofertele promotionale si posibilitatea de a lua o masa calda sunt criterii foarte importante in alegerea firmei de transport.
Tu dupa ce criterii iti alegi firma de transport? Sunt cele de mai sus importante pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *