Ai un camion? Cumpără-i anvelope de la EVW TIRES

Astăzi recomandarea zilei va fi doar despre anvelopele camioanelor pe care le aveți. Știu că sunt foarte multe camioane care își găsesc foarte greu anvelopele dorite, iar asta pentru că unii dealeri nu au cum să facă rost de ele. Acum ceva timp, unchiul meu camionagiu avea nevoie de niște anvelope camion care să îi fie la fel cu cele pe care le cumpărase acum câțiva ani. Da, este transportor de marfă și de utilaje la o firmă, dar este camionul lui, iar atunci când lucrurile stau așa… singurul care trebuie să ocupe de echipamentul camionului este el însuși.

Anvelopele de camion pot fi găsite ușor dacă știi unde să cauți

Anvelopele de camioane pot fi găsite relativ ușor. Asta dacă știi unde să cauți. În cazul unchiului meu lucrurile erau și mai simple dacă venea să întrebe… Însă el a fost obișnuit ca acum câțiva ani să meargă să întrebe peste tot, ce și cum, unde sunt cele mai mici prețuri, unde se află cauciucurile pe care și le dorește, sau cât durează până i se aduc dacă nu sunt pe stoc.  

I-am recomandat EVW TIRES!

Și pentru că la un moment dat te saturi să tot vezi omul supărat și stresat, m-am pus pe căutat online firma pe care o vedeam de fiecare dată când treceam prin Gilău, eu fiind din Cluj. Așa am ajuns la EVW TIRES, cei care dețin de fapt EVW holding, e imposibil să nu-i cunoașteți, mai ales cei care aveți camioane de atâta timp. Am coborât din mașină, am mers la filiala din Gilău, am întrebat dacă au tipurile de anvelope camion care îi trebuiau unchiului, și am mers acasă cu un rânjet pe buze… cum că am găsit ceea ce el căuta, mult mai repede ca el. 

Așadar, dacă ai nevoie de anvelope, alege una dintre filialele EVW TIRES!

Nu doar că sunt cei mai buni în domeniu, dar au și cele mai avantajoase prețuri. Știu să își respecte clienții, iar pentru asta pun la dispoziția oricui toate detaliile de care avem nevoie. Au filiale în Arad, Cluj, Chișinău, Bacău, Brașov, Constanța, Craiova, Gilău și Iași, așa că nu sunt deloc greu de găsit. Un camion nu poate fi întreținut mai bine decât la ei. Cu siguranță! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *