Post Top Ad

evomag.ro

marți, 13 iunie 2017

Cum se penalizeaza continutul de pe site?

Atunci cand se discuta despre optimizare seo Google de calitate nu avem voie sa discutam de continut duplicat pentru ca este evident ca acesta este penalizat de motorul de cautare si prin urmare nu are loc intr-o campanie de seo bine platita.

Cunoastem toti regula de baza din seo, continutul este rege si prin urmare continutul duplicat este textul care seamana intr-o mare proportie cu textul dintr-o pagina web care este diferita de pe acelasi site, de pe un site partener sau de pe un site cu linkuri multe spre site-ul despre care se discuta, si exista mai multe prezumtii in sensul acesta. Fie ca cele doua site-uri sunt in stransa legatura fie ca tot continutul preluat este furat si se abuzeaza de drepturile de autor.

Atunci cand copiati efectiv unele paragrafe de pa anumite pagini ale site-urilor si le puneti pe propriile pagini va puteti astepta si sa va scada rankingul general. Cei mai multi experti din seo considera ca exista si un anumit tip de continut, denumit syndicated content, nu are cum sa fie si prin urmare nu este considerat a fi duplicat de catre motorul de cautare si sunt mai multe exemple in sensul acesta.

De exemplu, daca acest continut este duplicat atunci site-urile de stiri spre exemplu, care au cel mai mult text duplicat, ar scadea in permanenta in ranking si acest lucru dupa cum se vede nu se intampla. Cu toate acestea este important sa verificati daca site-u pe care il aveti imparte continut cu alt site pentru a putea determina ce anume trebuie sa reparati.

Este important sa nu faceti spam de linkuri. Linkurile sunt instrumente majore in seo si ca oricare alt tool pot sa fie folosite incorect sau corect. Linkurile de tip backlink au o importanta cunoscuta in seo pentru Yahoo ele fiind importante in special ca si cantitate pe cand pe Google ceea ce conteaza mai mult este de fapt calitatea si nu numarul de linkuri.

Daca obtineti un numar mare de linkuri de la o ferma de linkuri sau de la un site care se afla in lista neagra este cu siguranta penalizat de catre amandoua motoarele de cautare. Daca linkurile care sunt outbound, adica cele care pleaca de pe site depasesc numarul de linkuri care vin spre site atunci este important sa depuneti ceva efort pentru a crea linkuri nefolositoare, pentru ca ele nu imbunatatesc rankingul general.

Utilizarea de cuvinte cheie in link prin textele de tipul anchor in domenii, in fisiere si in denumirile folderelor, poate sa imbunatateasca rankingul din motorul de cautare insa din nou o masura precisa a granitei intre ceea ce e prea mult si ce e prea putin, trebuie sa fie cantarita cu atentie.


Aceasta abordare va poate trimite pe granita dintre  a va afla pe primele pozitii in motorul de cautare si pana la a fi efectiv exclus din motoarele de cautare. Daca vreti sa optimizati dupa cuvantul pisica acesta fiind un cuvant folosit des competitia va fi uriasa si probabil ca nu aveti sanse de a ajunge in top decat in momentul in care folositi aceste cuvinte cheie in domeniile principale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu