Cutii carton pentru orice ocazie

Aproape ca nu exista produs in ziua de astazi care sa nu foloseasca hartia sau derivate ale acesteia pentru ambalaj. Unul dintre cele mai folosite materiale pentru ambalaje este cartonul. Indiferent ca vorbim despre cartonul simplu, colorat sau imprimat, acesta poate fi intalnit aproape la orice produs nou pe care il achizitionam dintr-un magazin ori depozit. Nu este de mirare ca industria producerii de ambalaje din carton este una infloritoare, cata vreme aceasta ajuta practic la dezvoltarea unui intreg lant economic.

La ce anume putem folosi cutii carton

In ziua de astazi, putem flosi cutii carton pentru absolut orice. Incepand de la produsele electrocasnice, pana la cosmetice, flori si chiar produse alimentare, cutiile din carton sunt aproape omniprezente. Acest lucru este absolut normal cata vreme vorbim despre un material extrem de versatil, care poate lua orice forma dorita de producator si poate fi usor de depozitat si de transportat.

In plus, cartonul mai are o serie de calitati, de neinlocuit practic de catre orice alt produs destinat ambalarii. Acesta are o culoare naturala, suportabila, nu are gust si nici miros, astfel incat produsele noastre sa isi pastreze forma sau gustul initiale. Nu in ultimul rand, cutiile din carton sunt prietenoase cu mediul inconjurator, fiind fabricate din materiale suta la suta reciclabile.

Calitati care fac ambalajele din carton de neinlocuit

Unul dintre principalele avantaje pe care le prezinta cutiile din carton este ca acestea au o masa mica. Acest lucru este deosebit de important, astfel incat, daca avem un produs de mari dimensiuni, spre exemplu, un ambalaj din carton nu ii va spori si mai mult greutatea. Acest lucru este deosebit de important atunci cand avem de calculat costuri de transport si de depozitare, unde greutatea produselor conteaza foarte mult.

De asemenea, cartonul este un aliat ideal in protectia produselor, indiferent de natura acestora. Astfel, un produs fragil, precum un set de pahare, un set de becuri sau o vaza din cristal, pot fi transportate in siguranta intr-un ambalaj din carton, care are capacitatea de a absorbi foarte eficient socurile. Aceasta in conditiile in care transportul nostru nu este afectat de accidente majore sau distrugeri voite. Nu in ultimul rand, cartonul poate fi folosit cu succes la transportul materialelor electrocasnice extrem de sensibile, precum televizoare, laptopuri, tablete sau telefoane.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *