Post Top Ad

evomag.ro

joi, 22 iunie 2017

Dispozitivul care te tine aproape de copiii tai

Cu siguranta in momentul in care vrei sa monitorizezi activitatea copilasilor tai care au varste foarte fragede, ai nevoie de un baby monitor, pe care sa il folosest in acest scop.

Ei bine, cand vine vorba despre astfel de sisteme de monitorizare a bebelusilor, cu siguranta vei gasi o multime de modele pe la mai toate magazinele online de specialitate, insa nu toate sistemele de monitorizare pe care le vei gasi, vor fi de o calitate superioara.

In cazul in care ai nevoie de un astfel de sistem, care sa iti permita sa monitorizezi activitatea bebelusilor sau a copilasilor tai, vei putea sa iti indrepti atentia spre Phillips Avent, care este unul dintre cele mai performante astfel de sisteme care se gasesc pe piata.

Facand o imagine de ansamblu a unui asemenea produs, putem spune faptul ca el te tine aproape de bebelusii tai datorita functiei Safe Connect Technology, functie compatibila pentru smartphone si tableta.

Acest sistem de monitorizare pentru copii, utilizeaza dupa cum am mai spus, functia Safe Connect Technology, pentru a functiona in toate retelele disponibile, iar aici vorbim atat despre retelele 3G, cat si despre cele 4G sau despre retelele Wifi.

Aceasta aplicatia va regla latimea de banda in mot automat, si va putea sa ofere o conexiune optima catre bebelusul tau.

In momentul in care calitatea conexiunii la internet nu va mai fi una ideala, este important de specificat faptul ca aplicatia va ajusta in mod automat atat calitatea video, cat si calitatea audio, astfel incat tu sa iti poti monitoriza in continuare bebelusul.

In cazul in care din pacate, conexiunea la internet pica definitiv, atunci sistemul se va reconecta automat, si vei fi avertizat in cazul in care conexiunea nu se va mai putea restabili.

Un alt motiv intemeiat pentru care poti sa optezi pentru un asemenea sistem de monitorizare pentru bebelusi, este acela ca vei beneficia de o conexiune care va fi complet securizata si privata, astfel ca vei putea invita orice persoana draga tie, sa iti supravegheze bebelusul.

O astfel de aplicatie, este capabila sa accepte 10 camere, si 3 spectatori diferiti pentru fiecare camera, asa ca ai toate motivele din lume sa optezi pentru un astfel de sistem de monitorizare.

Calitatea imaginii care poate ajunge pana la 720 P HD la vedere, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, este deasemenea un alt motiv intemeiat pentru care se merita sa iti cumperi un sistem de monitorizare Phillips Avent, pentru bebelusul tau.

Faptul ca poti sa selectezi unul din cele 10 cantece de leagan, care sa iti ajute bebelusul sa doarma, este iarasi un motiv intemeiat pentru a alege un asemenea aparat performant.

Vei putea sa pornesti cantecele de leagan chiar din camera video care se afla in dormitorul bebelusului, sau chiar de la distanta, prin intermediul aplicatiei.

Ei bine, alegand un asemenea aparat, chiar si cand vei fi la servici, timpul iti va trece mai repede, pentru ca vei fi mai aproape de copilasul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu