Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 5 iulie 2017

Ce este un plutitor ape uzate?


Apele murdare reprezinta o sectiune delicata a vietii noastre de zi cu zi. Este imperios necesar sa avem grija la modul in care evacuam apa murdara, deoarec procesul trebuie sa se desfasoare in permanenta in conditii de maxima igiena, astfel incat sa preintampinam anumite probleme ce pot deriva din aceasta, mai ales la nivelul sanatatii noastre. In cazul evacuarii apelor murdare din fose si vase tampon, un plutitor ape uzate este cea mai buna solutie, si cea mai igienica, deopotriva.

Un plutitor ape uzate pe care oricine il poate folosi in cadrul proiectelor sale poate fi gasit in magazinul www.shop-einstal.ro, acolo unde este denumit flotor plutitor electric. Asa cum ii spune si numele, acest produs functioneaza pe baza de curent electric, avand un cablu de alimentare de 10 metri si o tensiune de alimentare de 220 V. Acest plutitor ape uzate E-Fly este produs de catre Italia Mac 3 Spa si este unul dintre cele mai cunoscute produse de acest tip, de pe piata.

Dintre caracteristicile tehnice ale acestui produs am putea mentiona protectia IP68 cu care este dotat, temperatura maxima de operare a sitemului de 50 de grade Celsius, greutatea bilei flotore este de 700 de grame, iar dimensiunea este de 100 x 156 mm. Produsul controleaza practic pompa in momentul in care este necesara umplerea sau golirea unei fose sau a unui rezervor tampon.

Un astfel de plutitor ape uzate are ca domeniu de utilizare evacuarea apelor uzate, rezultate din activitati menajere, insa de asemenea, in cazurile in care este posibil, acest produs poate fi utilizat chiar si in cazul acumularilor de ape pluviale. Problema cea mai mare se pune la nivelul sedimentarilor namolului si a altor particule de murdarie, care in amestec cu apa se pot transforma intr-o suspensie pe care nu o putem evacua decat prin utilizarea unui plutitor ape uzate. 

Apele murdare ne pot da batai de cap deseori si tocmai de aceea este necesar sa alegem cele mai bune produse daca ne dorim ca evacuarea apelor uzate sa fie facuta ca la carte. Este drept ca o data cu aparitia foselor septice, care dealtfel reprezinta sisteme foarte igienice de colectare a apelor uzate, au crescut si cerintele, insa iata ca un plutitor ape uzate precum cel despre care am discutat anterior poate fi o solutie cu adevarat avantajoasa, chiar si pe termen lung.


Va recomandam calduros sa faceti o vizita site-ului care gazduieste acest plutitor ape uzate, deoarece aici veti gasi o gama larga de produse care pot satisface chiar si cele mai exigente gusturi si criterii, atunci cand vine vorba despre tehnologie. Specialistii de aici vor sti sa te indrume catre acele produse de care ai nevoie cu adevarat, lasandu-ti tie alegerea bazata pe o evidenta a tuturor informatiilor. In fond, acesta este cursul firesc al achizitiei: informarea si abia apoi alegerea. Iar in acest caz, este destul de simplu: daca si tu ai nevoie de evacuarea apelor uzate menajere din gospodaria ta, atunci un plutitor ape uzate E-Fly te poate ajuta sa realizezi exact ceea ce iti propui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu