Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 12 iulie 2017

Cum alegi un televizor?

Acum mai multi ani de zile, in ceea ce priveste televizoarele care se gaseau pe piata, acestea aveau un format vechi, gasindu-se mai intai televizoarele alb – negru, acum mai bine de doua decenii, insa odata cu trecerea timpului, au aparut si televizoarele color cu tub, iar in prezent se gasesc pe piata televizoarele cu ecran LCD.

Alegerea unui televizor poate sa fie una dificila pentru tine, mai ales in conditiile in care nu esti un foarte bun cunoscator al pietei, si nu prea ai habar despre caracteristicile tehnice ale acestor aparaturi, insa in cazul in care esti expert, alegerea unui televizor, se poate dovedi a fi pentru tine una foarte simpla.

Ei bine, indiferent ca esti un foarte bun cunoscator al pietei, sau ca esti o persoana nu prea priceputa in acest domeniu, si nu cunosti nici piata foarte bine, ideea de a arunca o privire pe SpinMag, cu siguranta se va dovedi a fi una inspirata pentru tine.

Un prim factor foarte important de care trebuie tinut cont in momentul in care iti vei alege televizorul, va fi reprezentat de suma de bani pe care o ai la dispozitie pentru cumpararea produsului. La fel ca si pe piata telefoanelor mobile, a laptopurilor sau a altor echipamente, si in ceea ce priveste televizoarele, poti sa gasesti televizoare ieftine, sau televizoare foarte scumpe.

Dimensiunea ecranului este iarasi un factor foarte important, de care cu siguranta un cunoscator al televizoarelor, si nu numai, va tine cont. Este evident faptul ca daca ai un televizor al carui ecran este mic, nu iti va fi pe plac, pentru ca nu te vei putea bucura la maxim de continutul vizualizat.

Un ecran foarte mare, deasemenea nu este recomandat, mai ales in cazul in care te vei uita la televizor de la o distanta relativ mica. In cazul in care iti doresti un televizor LCD pentru dormitor, sau pe care sa il ai in sufragerie, un televizor cu o diagonala de 82 mm iti va fi suficient de mare.

Poti sa alegi televizoare LCD, a caror diagonala sa fie cuprinsa intre 61 cm, si 152 cm, insa ideal ar fi sa alegi pentru locuinta ta un televizor cu o diagonala de 82 cm, 94 cm, sau cel mult 102 cm.

Un factor extrem de important de care cu siguranta trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi un televizor LCD, il reprezinta calitatea imaginii. Calitatea imaginii unui televizor LCD, poate sa depinda foarte mult de anumiti factori, printre care setarile de imagine ale televizorului, sau chiar si iluminarea din incaperea unde este tinut televizorul.

Specificatiile tehnice ale televizorului sunt si ele foarte importante, iar cand vorbim despre specificatiile tehnice, amintim pe langa calitatea imaginii, si calitatea sunetului, si orice alt tip de specificatii.

Cu siguranta atunci cand iti vei alege televizorul LCD, te vei orienta mai intai de toate, spre televizoarele celor mai renumiti producatori de pe piata, pentru ca stim cu totii faptul ca Samsung, LG, Sony, Panasonic sau Phillips sunt producatori de top, care vin tot timpul cu cele mai oferte televizoare pentru clienti.


Iti vei putea alege un televizor al unuia dintre acesti producatori, sau de la alt producator, de la magazinele de specialitate din orasul tau, sau de la orice magazin online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu