Post Top Ad

evomag.ro

luni, 10 iulie 2017

DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceriO multime de antreprenori care se afla la inceputul carierei se decid sa-si deschida propria afacere. Pentru cei care au aplicat la programul Start-up Nation acest lucru se va intampla mai devreme decat au crezut.

Indiferent de domeniul de activitate in care doreste sa activeze un antreprenor, este foarte important ca afacerea sa fie prezenta in mediul online, intrucat acesta a castigat mult teren in ultima perioada si a devenit un mediu major de promovare.

Un website care sa ne reprezinte afacerea este primul pas spre a ne promova afacerea in mediul online. Pentru aceasta, antreprenorii sunt nevoiti sa apeleze la firme de creare website si promovare care sa-i ajute sa-si creeze si sa-si dezvolte un website potrivit pentru afacerea lor, de la crearea propriu-zisa a acestuia pana la optimizare SEO   si promovare. O astfel de firma este Digital Craft. Cei de aici au creat pentru aplicantii pentru fonduri nerambursabile un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation.

Primul pas in promovarea in mediul online este crearea website-ului, sarcina pentru care cei de la Digital Craft folosesc cea mai populara pratforma de creare website, CMS-Wordpress care prezinta numeroase avantaje in procesul de creare a site-ului. asadar , website-ul este realizat conform dorintelor clientului facandu-se o pre-analiza prin care specialistii sa stie ce doreste fiecare client sa obtina si se realizeaza o serie de obiective pentru dezvoltarea site-ului in directia dorita de client.
 Acest pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation este potrivit pentru antreprenorii aflati la inceputul carierei oferindu-le solutii complete pentru ca afacerile lor sa se bucure de succes in mediul online intr-un timp cat mai scurt. O astfel de solutie este serviciul de branding prin care antreprenorii sunt ajutati sa-si creeze un logo potrivit afacerii lor si sa se ocupe de anumite detalii care sa le ofere un avantaj in mediul online: carti de vizita personalizate, semnaturi in email personalizate, foi cu antet pentru comunicarea interna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu