Post Top Ad

evomag.ro

marți, 4 iulie 2017

Taylor of Lodon si cosmeticele de hotel

Infiintata in anul 1887, compania de cosmetice Taylor of Lodon este in continua expansiune si in curs de dezvoltare pentru a mentine in stare proaspata un aer contemporan, dar clasic in acelasi timp. Produsele semnate de aceasta marca sunt ambalate intr-un mod unic si reprezinta o combinatie de arome contemporante, pastrand o nota clasica. Taylor of London dezvolta zilnic produse de calitate care sunt in concordanta cu cele mai actuale tendinte. Cu toate ca oferta companiei este diversificata, ea include un segment aparte reprezentat de cosmeticele de hotel.


Acestea se diferentiaza putin fata de cosmeticele pe care le gasim pe piata in mod normal:

- in general sunt arome neutre si nu deranjante. Daca intrati intr-un magazin de cosmetice va puteti cumpara un produs strident, dar acest lucru nu este valabil si atunci cand discutam despre cosmeticele de hotel. Pentru ca acesta sa poata fi utilizata de cat mai multe persoane, indiferent de aprecierile si dorintele fiecaruia, este nevoie ca aceste mici atentii pe care le ofera hotelul sa fie neutre. Daca nu va place un sampon cu aroma de piersica pur si simplu nu-l folositi. Hotelul nu-si doreste acest lucru. De aceea, opteaza mai degraba pentru cosmetice neutre, pe care le puteti folosi chiar daca va plac aromele mai intense sau din contra, va feriti de ele cat mai mult. Ca sa nu mai spunem ca ar fi chiar ironic ca oaspetii dintr-un intreg hotel sa miroase la fel, a sampon de piersici. 

- apoi, cosmeticele de hotel sunt in general unisex. Este evident ca hotelurile nu stiu exact daca o camera va fi ocupata de o doamna sau de un domn. Poate fi vorba si despre un cuplu. Pentru ca totul sa fie cat mai simplu si comod pentru client, fara sa existe posibilitatea de greseala (in cazul in care ar exista doua tipuri de cosmetice ar putea exista riscul ca oaspetele sa nu puna mana pe ceea ce trebuie) hotelurile si companiile de cosmetice au decis in unanimitate sa se mearga pe produse unisex. 

- cantitatea de produs. Cosmeticele de hotel sunt disponibile in recipiente micute. De exemplu sticlutele de sampon pot fi de 20 de ml

- ambalajul cosmeticelor de hotel. In general companiile care produc cosmetice de hotel, cum sunt Green Earth 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu