Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 5 iulie 2017

Tu stii sa iti alegi tableta ideala?

Intr-o perioada in care dispozitivele mobile iar aici vorbim despre smartphone-uri si despre tablete, au inceput sa fie cele mai cautate si totodata cele mai cumparate produse dintre cele care se gasesc in magazinele de aparatura electronica sau electrocasnica, este evident faptul ca fiecare dintre noi vom cauta sa ne cumparam cele mai performante tablete, si cele mai performante smartphone-uri.

Daca atunci cand vine vorba despre alegerea unui smartphone, utilizatorii nu intampina prea mari dificulati, ei bine, cand vine vorba despre alegerea unei tablete, mai mult ca sigur o mare parte a utilizatorilor nu vor stii sa isi aleaga tableta ideala.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca trebuie sa stii exact ce asteptari vei avea de la tableta, si va fi nevoie sa stii exact in ce scopuri o vei folosi, iar in functie de acest aspect vei stii spre ce categorie de tablete trebuie sa te orientezi.

In mod evident, suma de bani pe care o ai la dispozitie pentru a cumpara tableta, este si ea una foarte importanta, pentru ca in functie de acest detaliu, iti vei putea indrepta atentia spre un produs care sa fie mai performant, sau spre un produs care iti poate oferii performante medii sau performante scazute.

Tot in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, vei putea sa iti indrepti atentia spre tablete mai ieftine ale unor branduri precum E-Boda, Allview, Utok sau Evolio, sau iti vei putea indrepta atentia spre produse ale brandurilor de top precum Apple, Sony, Samsung, LG sau Huawei, in cazul in care bugetul tau este mai mare.

In ciuda faptului ca personalul care se ocupa de vanzari in cadrul magazinului de unde vei dori sa iti cumperi tableta, iti va spune ca si produsele foarte ieftine sunt bune, cu siguranta nu trebuie sa le asculti sfatul, pentru ca o tableta care nu are specificatii tehnice remarcabile, cu siguranta se va bloca, sau nu va functiona la capacitate maxima.

Dimensiunile tabletei sunt si ele foarte importante, pentru ca in mod evident iti vei dori o tableta care sa aiba ecranul cat mai mare, pentru a putea viziona cat mai bine un film online.

Referitor la ecranul tabletelor, acesta poate sa fie de doua tipuri, si anume IPS sau AMOLED, iar de cele mai multe ori, dimensiunile ecranului unei tablete au o diagonala cuprinsa intre 7 inch si 10 inch.

Ei bine, acest aspect este fara doar si poate unul foarte important, insa tu va trebui ca pe langa alegerea modelului ideal de tableta, sa tii cont si de faptul ca aceasta trebuie sa fie dotata cu accesoriile de protectie necesare, la fel ca si un smartphone.

In primul rand, trebuie sa iti indrepti atentia spre un geam de protectie din sticla pentru display-ul dispozitivului, sau trebuie sa cauti folii protectie tablete, iar aceste accesorii ar fi ideal sa le cumperi in momentul in care ti-ai cumparat si tableta.

Poate ca nu vei considera ca este necesar sa iti echipezi tableta cu astfel de accesorii, insa ele iti vor proteja foarte bine ecranul dispozitivului, atat impotriva depunerii prafului, cat si impotriva zgarieturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu