Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 2 august 2017

Ce trebuie sa stii despre cel mai asteptat telefon al anului?


Afla ultimele noutati despre iPhone 8

Toti stim faptul ca produsele ce sunt lansate de catre Apple starnesc forfota in intreaga lume si, bineinteles, asa cum era de asteptat, lumea incepe sa se agite din nou cu privire la ultimele noutati despre iPhone 8.

Ce va aduce in plus dispozitivul fata de versiunea anterioara? Ce schimbari vor mai face specialistii Apple? Ce pret va avea noul smartphone? Cele mentionate, precum si multe alte informatii starnesc numeroase discutii si zvonuri ce fac inconjorul lumii pe internet.

Pentru a intelege cat mai multe despre iPhone 8 vom prezenta in continuare cateva informatii de baza cu privire la ceea ce va prezenta noul gadget. Se va ridica la asteptarile fanilor? Ramane sa vedem.
Dupa o lansare ce nu a impresionat intr-un mod tocmai placut datorita schimbarilor realizate la iPhone 7, noua versiune a celebrului smartphone este asteptata a fi una ce sterge din minusurile pe care le-a prezentat varianta anterioara. Multi critici au considerat iPhone 7 doar ca o varianta imbunatatita a versiunii 6S, iesind in evidenta doar prin camera dubla si noile casti.

Ei bine, conform ultimelor noutati despre iPhone 8, noul model se doreste a veni in completarea celui precedent, oferind tot ceea ce acesta nu a putut aduce varianta 7, iar in acelasi timp trebuie sa concureze cu tehnologia implementata pe Samsung Galaxy S8, ba chiar sa o depaseasca. Acest aspect starneste mult interes vizavi de noile specificatii.

De ce este special anul 2017? Raspunsul vine analizand istoria acestor telefoane ce au revolutionat tehnologia si lumea in sine, aniversand 10 ani. Sa fie acest moment unul special pentru a uimi din nou intreaga lume? Cu siguranta daca este cineva capabil de asa ceva atunci sunt cei de la Apple!

Inainte de a intra in mai multe detalii, trebuie mentionat ca informatiile pot diferi datorita faptului ca testele s-au efectuat pe mai multe prototipuri si intre acestea au existat numeroase diferente. Care va fi varianta finala? Putem doar sa intuim, insa haideti sa vedem cam la ce putem sa ne asteptam.

Prima modificare ce se zvoneste si care este de asteptat a fi implementata e cea cu referire la display. 
Spre deosebire de acel display iPhone 7 in care tehnologia se baza pe ecranul LCD, conform evolutiei ar trebui ca sa ne asteptam la implementarea unor ecrane OLED, ce prezinta culori mult mai vii, o vizibilitate crescuta si, atentie, un display care se intinde pe toata suprafata acestuia.

De asemenea, zvonurile care circula prezinta o modificare majora si cu privire la butonul HOME, ce va fi inlocuit de butoane virtuale sau va fi mutat in spatele telefonului. Ce vor decide cei de la Apple ramane inca o enigma.

Din punct de vedere al performantelor, se pare ca procesul integrat, unul de 16 nanometri, va fi mult mai puternic decat cel implementat pe iPhone 7, care este de 10 nanometri. Totodata, acest proces va aduce si o eficienta energetica excelenta, prin traducere o autonomie ridicata.

Referitor la camera foto si design nu putem spune foarte multe, existand in continuare multe incertitudini datorita numeroaselor prototipuri testate, insa ce trebuie sa urmarim este daca tehnologia de recunoastere 3D va fi integrata si cum va fi implementata tehnologia de incarcare wireless.

Cert e ca pe umerii conducerii Apple exista o presiune foarte mare din 3 perspective: trebuie sa vina cu multe plusuri fata de varianta 7, sunt in concurenta directa cu excelentul Samsung Galaxy S8 si aniverseaza 10 ani de istoria iPhone, astfel incat ar fi conjuctura perfecta pentru a revolutiona acesto domeniu. Ramane insa de vazut in toamna ce va fi, dar nerabdarea incepe sa se faca din ce in ce mai simtita! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu