CUM TE ASIGURI CĂ ALEGI CEA MAI BUNĂ COFETĂRIE ONLINE

Cofetăriile online devin o alegere la care apelează din ce în ce mai mulți bucureșteni, în detrimentul cofetăriilor clasice. De cele mai multe ori, la baza alegerii stă ideea de a economisi timpul pierdut în trafic, în căutarea cofetăriei care să fie pe placul clientului.
În tumultul cotidian, când până și cumpărăturile zilnice sau săptămânale devin o povară, comandarea unui tort în doar câteva minute, de oriunde din București sau din țară, devine un lux. 

Să facem o comparație:

Ca să cumperi un tort de la o cofetărie unde plasarea comenzilor necesită prezența fizică a clientului, trebuie să: 
• colinzi Bucureștiul, în căutarea cofetăriei care să fie pe placul tău și să-ți pună la dispoziție modelul de tort pe care ți-l dorești
• mai faci încă un drum, pentru a ridica comanda
• te asiguri că transportul tortului se face în condiții optime
Ca să cumperi un tort de la o cofetărie online, trebuie să:
• accesezi un website, unde plasezi comanda în câteva minute, prin câteva click-uri
• (opțional) să uploadezi o fotografie, în cazul în care vrei să faci o comandă de tort cu poză
• (obligatoriu) să îți continui treburile zilnice, în timp ce tortul îți va fi livrat la timp, în condiții impecabile

Alegerea este mai mult decât evidentă, nu?

Rămâne însă de discutat cât de mult te poți încrede într-o cofetărie online. Având în vedere că este vorba de produse alimentare și că, spre deosebire de plasarea unei comenzi fizice, unde discuți direct cu cofetarul și ți se arată un model similar, comanda online o plasezi pe baza unei fotografii, pot apărea reticențe.

Există însă câteva criterii după care te poți ghida, pentru a avea siguranța că apelezi la o cofetărie online de încredere.
OFERTA DE TORTURI
O cofetărie de renume, solicitată de clienți, va avea mereu o ofertă bogată de produse, pentru a-i da cumpărătorului cât mai multe opțiuni. Ceea ce constituie și un avantaj față de majoritatea cofetăriilor de cartier, unde oferta de produse este destul de limitată. 
LIVRAREA PRODUSELOR
Timpul și condițiile de livrare a produselor constituie alte două criterii destul de importante în procesul de selecție a unei cofetării online. Ideal ar fi să găsești o cofetărie care livrează produsele în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, în orice punct din București.
POSIBILITATEA DE A ALEGE COMPOZIȚIA ȘI GREUTATEA TORTULUI
O cofetărie online orientată către clienți vă va oferi întotdeauna posibilitatea de a alege gramajul și compoziția tortului, pentru a nu fi puși în situația de a cumpăra ceva care nu corespunde dorințelor și nevoilor voastre.
INGREDIENTELE FOLOSITE
Un tort spectaculos nu trebuie să facă rabat de la calitate. Cofetăriile care se respectă au grijă să ofere clienților ce este mai bun, din toate punctele de vedere. Așadar, înainte să faceți o comandă de tort, verificați ce fel de ingrediente vor fi folosite.
Ideal ar fi să predomine ingredientele naturale, cu excepția coloranților necesari pentru figurinele din marțipan.
VALABILITATEA PRODUSELOR
Având în vedere că este vorba de un produs alimentar, este important să aveți garanția că este proaspăt și sigur pentru consum. Prepararea cu maxim 4 ore înainte de livrare este soluția optimă.
PREZENTAREA UNUI CERTIFICAT DE CONFORMITATE
Orice cofetărie online serioasă trebuie să prezinte, la cerere, un certificat de conformitate pentru produsele livrate.
POSIBILITATEA DE A RETURNA PRODUSUL
Respectarea clientului se reflectă inclusiv în respectarea deciziei acestuia de a nu fi satisfăcut de produsul oferit. Așadar, citiți cu atenție politica de returnare de pe site-ul unde intenționați să plasați comanda.
TRANSPARENȚĂ
Orice cofetărie online care pune preț pe calitate și pe nevoile clienților, va pune toate aceste informații pe site-ul propriu, oferindu-vă posibilitatea să faceți o alegere în cunoștință de cauză. 
Dacă ai bifat criteriile de mai sus, ai toate șansele să faci alegerea corectă. Nu îți mai rămâne decât să plasezi comanda cu încredere și să te îndulcești cu un tort delicios și spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *