Diamante accesibile

De dragul ei ti-ar placea sa-ti poti depasi statutul, dar nu ti-a placut sa inveti prea mult. Ai dorit sa termini scoala cat mai repede, sa iesi pe salariu si sa ai banii tai. Apoi ai cunoscut-o pe ea si ai stiut ca viata ta se va schimba radical.
De dragul ei ai inceput sa te imbraci elegant, sa te lasi de fumat, sa bei din ce in ce mai putin si sa citesti. Dragostea a fost un intens proces de intelectualizare, culturalizare, cert este ca a dat roade.

Realizezi acum ca te-a slefuit ca pe un diamante, desi parea asa de fragile si ca merita un diamant. Sa o duci la Paris sau la Venetia, sa organizezi o cina romantica, iar acolo sa-i ceri mana.

Mana ei maiastra, iubitoare, delicate merita un inel de logodna cu diamante de pe Jomaz.ro.
Ti-am spus deja de unde poti sa-l iei, fiindca ti-am citit in suflet. Vorbeai despre ea ca despre o zana, o zeitate, dar ti se citea tristetea-n privire. Ai rostit “diamante” ca si cum ai fi spus:”fructul orprit, valoarea inaccesibila”.

Nu, dragul meu, revino-ti! Acest magazine se adreseaza tuturor barbatilor indragostiti, de orice categorie sociala!
De aici pot cumpara soferii, muncitorii, profesorii, inginerii, bugetarii si afaceristii fiindca preturile sunt accesibile, iar la o comanda minima de 150 lei, livrarea se face gratuit la domiciliu. Cu 800 de lei, ii poti darui un astfel de inel, care are calitatea de a parea mult mai scump. Oricum, in cazul vostru iubirea este cea mai scumpa valoare.

E un inel din aur alb, de 14 Karate (foarte rezistent acest tip de aur, desi tu ai indoieli) si 19 diamante de 1.mm, de cca 0.005 ct, iar diamantele sunt montane pe un suport in forma de inima. Simultan cu inelul pe care il vei primi in cutia cadou, va sosi si certificatul de garantie si de calitate.

Sa fiti fericiti si sa imbatraniti impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *