Stiri mondene despre cele mai frumoase flori din lume

Cele mai frumoase flori din lume se pot comanda acum si in Romania, iar ele vor fi livrate catre fericita destinatara insotite de un mesaj. In vara 2017 este la moda ca femeia iubita sa primeasca flori aranjamente de la cea mai titrata florarie din tara care aduce flori si de la Poli daca clientul doreste acest lucru.

Circula un zvon ca milionarii burlaci isi cuceresc iubitele comandandu-le flori atipice, buchete iesite din comun, pe care nu le gasesti la florariile din oras sau la alte florarii online. Se zice ca daca doresti sa oferi cuiva drag o floare rara, necunoscuta in tara, sa o cauti pe Flori de Lux.

Femeia care a primit cutie floarea-soarelui si trandafiri nu uita ziua aceea toata viata fiindca i se pare ca insasi fericirea in persoana a cautat-o la domiciliu. Culorile vii ale florilor contrasteaza cu eleganta sobra a cutiei.

Intr-un clasament al celor mai vandute buchete de flori din sezonul estival conduce detasat buchetul rustic alcatuit din musetel si spice de grau. Supranumite si romanite, florile de musetel aduc promisiunea unor zile si nopti romantice, calmand relatiile tensionate. Pe locurile urmatoare se claseaza la egalitate margaretele si floarea-soarelui.

S-a realizat un clasamant util referitor la florile care inveselesc cel mai mult pe cea care le primeste.
Pe primul loc conduce detasat floarea-soarelui datorita faptului ca destinatara are impresia ca a primit insusi soarele de pe cer in buchet.
Un buchet multicolor de gerbera aduce zambetul pe buzele celei mai suparate femei si este numit pe buna dreptate “buchetul impacarii”. Trandafirul multicolor sau trandafirul curcubeu induce impresia ca viata este frumoasa si merita traita, iar perioada nefasta a ramas in trecut.
Oferiti aceste flori si celor care au fost grav bolnavi sau au fost operati de curand! Urmeaza hibiscus si mereu tinerele, actualele si frumoasele lalele.

Atat relatiile tensionate dintre oameni, cat si afectiuni fizice, psihice sau emotionale se pot trata cu flori, de aceea merita sa studiem bine problema inainte de a alege florile pe care le trimitem celor dragi. Primitorul se simte mult mai important cand este sunat de curier si chemat la poarta sa primeasca florile, dacat atunci cand i le inmanati personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *