Covorașe protectoare pentru noul tău Ford Fiesta

Ford Fiesta este o mașină făcută să reziste la uzură. Te poate duce în siguranță pe drumuri dificile, poate suporta încărcături ceva mai mari, este ușor de condus și de întreținut. Însă, ca orice mașină, are nevoie de atenție constantă atât în ce privește interiorul cât și în ce privește structura internă, piesele, motorul și restul accesoriilor.

Vrei o mașină curată?
Înainte de toate mașina ta are nevoie de protecție. Iar protecția înseamnă covorașe auto Ford Fiesta de la PTC Auto. Vine toamna, vine iarna, zăpada, ploaia toate se vor strecura în mașina ta. Fără covorașe, primul tău pas în mașină lasă o urmă, iar al doilea lasă o pată. Dacă te obișnuiești așa, te vei trezi că în cel mai scurt timp că mașina ta frumoasă a devenit o cocină plină de noroi uscat, urme de pantofi, pete de apă, ulei și alte lucruri greu de descris. Și sigur nu vrei asta. Ești o persoană simpatică, meticuloasă și vrei ca investiția ta să se vadă în timp și mașina ta să nu prindă rugină, umezeală și alte lucruri care strică aspectul și valoarea unei mașini.

Nu lăsa praful să se acumuleze
De multe ori avem tendința de a folosi mașina la capacitate maximă fără a mai face investiții în curățenie, piese sau accesorii. Pentru că merge și așa. Pentru că nu avem timp să căutăm accesorii originale, preșuri originale și restul lucrurilor de care avem nevoie. Seturile de covorașe auto Ford Fiesta, tăvițele atât de necesare pentru un portbagaj curat, protecțiile pentru praguri, nu trebuie căutate mult. Ele se pot comanda simplu de pe ptc-auto.ro și vin direct acasă. Tu doar le montezi și te bucuri de mașina ta imaculată. E mult mai greu să cureți o cantitate mare de praf decât să previi acumulările cu niște simple covorașe ușor de montat, ușor de scos, ușor de curățat.

Cumpără covorașe originale
Te-ai întrebat mereu cum să păstrezi mai bine curățenia în mașină și portbagaj? Te deranjează mereu consumul constant de energie risipită încercând să extragi praful din colțurile mașinii? Ia un set de covorașe auto Ford Fiesta și rezolvă cea mai spinoasă problemă, acumularea de reziduuri de orice fel din covoarele originale ale mașinii. Covorașele originale pentru Ford Fiesta au margini înalte, sisteme de fixare și sunt create fix pe conturul podelei mașinii tale. Sunt fabricate din cauciuc moale, pliabil, fără miros, cu întărituri speciale în zona șoferului. Nu mai cumpăra covorașe de oriunde pentru că nu te ajută în niciun fel. Dacă nu are sistem de fixare, nu merită banii! Este o investiție care nu te ajută. Orice covoraș fără margini înalte, care zboară de colo colo sub picioare și împrăștie apa și praful nu-și face datoria și este ineficient!

Toamna asta promite-ți să nu mai neglijezi nevoile stringente ale mașinii tale și să-i acorzi mai multă atenție. Pentru că merită! Pentru că vei economisi în timp o mulțime de bani și energie! Pentru că valoarea mașinii se pierde în timp mai ales dacă este neglijată! Ai grijă de mașina ta așa cum ai grijă de casa și familia ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *