Post Top Ad

evomag.ro

sâmbătă, 23 septembrie 2017

Farmacia Richter - Etica si professionalism

In tara noastra exista un mare lant de farmacii Richter, insa foarte multa lume nu stie multe lucruri despre acestea. Iar pentru cei care nu stiu, tin neaparat sa mentionez faptul ca, farmacia Richter si-a facut aparitia in tara noastra in urma cu peste 10 ani. 

Insa Richter este mult mai mult decat o simpla farmacie, iar despre acest lucru vreau sa va vorbesc putin pe scurt in cele ce urmeaza.

De fapt, farmacia Richter face parte din grupul Gedeon Richter, care a fost infiintat in anul 1901, de catre farmacistul cu acelasi nume. De- a lungul timpului acest grup Gedeon Richter s-a extins semnificativ, motiv pentru care in  ziua de astazi el este considerat unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Estul si Centru Europei.

In tara noastra, grupul Gedeon Richter si-a facut pentru prima data aparitia in anul 1998, cand a preluat producatorul de medicamente Armedica din orasul Targu Mures. Pana in anul 2006, cei de la Gedeon Richter au produs destul de multe tipuri de medicamente, iar in anul 2006, acestia au deschis prima farmacie Richter din Romania.

In ziua de astazi, farmaciile Richter reprezinta un nume de incredere din tara noastra, in domeniul farmaceutic. Insa pe langa acest lucru, cei de la Richter comercializeaza medicamente la preturi destul de bune si elibereaza chiar si retete compensate. 

Acest lucru reprezinta un adevarat avantaj pentru clienti, deoarece dupa cum bine stiti, nu toate farmaciile din Romania au o lista foarte lunga de retete compensate. Pe langa toate acestea, intr- o farmacie Richter veti gasi intotdeaua angajati profesionisti si care va vor sta oricand la dispozitie cu informatii. 

Iar cand spun asta ma refer in special la faptul ca, atunci cand vei intra in Richter Farmacia, nu ti se va incerca bagarea pe gat a medicamentelor scumpe doar de dragul de a fi vandute, lucru care la fel poate reprezenta un avantaj destul de mare pentru tine.

Farmaciile Richter au sedii in aproximativ 22 de judete din tara noastra, astfel ca, poti da de o farmacie Richter chiar in zona in care locuiesti. 

Iar acest lucru il poti lua ca un beneficiu atunci cand suferi de o afectiune, caci la o farmacie Richter poti gasi cu adevarat medicamentele de care ai nevoie pentru afectiunea de care suferi, insa mai important este de stiut ca acestea vor avea preturi mult mai mici, in comparatie cu cele ale altor farmacii. 

Asa ca nu mai sta pe ganduri si, atunci cand suferi de o afectiune ce necesita tratare urgenta, afla in primul rand daca exista o farmacie Richter in zona in care locuiesti, caci astfel poti beneficia de un tratament la preturi avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu