Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 27 septembrie 2017

Turist strain in Romania – ce ar dori sa incerce

Fiecare locatie noua are farmecul sau si locuri ce merita vizitate. Asa cum si romanii cand ajung pe taram strain isi doresc sa absoarba toata fascinatia lumii in care au ajuns, si turistii straini isi doresc acelasi lucru cand ajung in Romania. Lasand ironia la o parte, avem ce oferi, avem cu ce ne mandri.

Ce ai recomanda unui turist strain

Pentru un moment intreaba-te ce ai raspunde unui turist strain ce cauta sa creeze un program interesant pe pamant romanesc. Iata cateva idei:

·       Sa viziteze sate culturale

Indiferent de zona din taram, stilul rudimentar ce inca se pastreaza in Romania este interesat de descoperit - cum facem tuica, cum mentinem zootehnia, cum cultivam, cum se traieste in mediul rural: mers cu caruta sau sania daca vizita este pe timp de iarna, cum se fac branzeturile noastre, cum se traieste ca odinioara. Desigur, nici prea mult, oricat de pitoresti sunt astfel de locatii.

·         Sa savureze mancaruri traditionale

Oricine vine in Romania ar trebui sa guste sarmale, un meniu cu protap, placintele romanesti si nu in cele din urma rasfatul meniului de porc cu tot ce poate include el. Fie ca ne place sau nu, ne reprezinta preferintele culinare ce vizeaza sortimente de genul pomana porcului, slanina si nu numai. Desigur, de la caz la caz, de la zona la zona sunt cu mult mai vaste optiunile ce se pot recomanda.

·         Distractie, viata de noapte

Indiferent daca un turist ajunge in Romania in interes de serviciu sau din pura placere a unui concediu, parca nu isi poate refuza placerea distractiilor. Asadar, merita amintit ca un salon masaj erotic de lux in Bucuresti ar putea fi interesant de explorat. Atentie, nu este genul de locatie unde numai barbatii au acces pentru ca serviciile sunt cu mult mai extinse si implica si masajele dedicate cuplurilor spre exemplu.

Asadar, pe principiul strainilor spre exemplu care spun ca “ce se intampla in Vegas ramane in Vegas” ar putea aplica acest sfat si pentru o astfel de experienta. In orice caz, poate ca turistele sunt mai greu de convins insa fiind vorba de cuplu va tine si de o preferinta la comun in a incerca si altceva.

De ce un salon de masaj de acest gen? Se stie ca romancele sunt printre cele mai frumoase europence, nu este doar un mit. Cu siguranta ca orice turist isi va dori sa i se confirme asta si un astfel de rasfat nu il va refuza. In plus, implica si un masaj la propriu, ceea ce relaxeaza, destinde, alunga stresul si delecteaza simturile. Orice poate fi mai placut de atat, dupa cateva zile pline de explorat locatii si de bifat, ca orice turist, numeroase locatii vizitate.

Si pentru ca Romania oarecum exceleaza la capitolul de masaje erotice, al saloanele dedicate acestui segment, desigur ca cele mai luxuriante servicii sunt de recomandat. Astfel, orice turist doritor de   astfel de experienta va cunoaste diversitatea de masaje puse la dispozitie pe masajclub.ro. Poate avea parte de un party cu 2 sau chiar 3 maseuze, cu sampanie, chiar si in intimitatea camerei de hotel - totul pentru confortul dorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu