Cum te ajută halele metalice să-ți construiești afacerea


De ceva vreme, apar peste tot și aparent peste noapte, un tip nou de construcții numite hale metalice. Sunt simple, eficiente, construite rapid, au un design practic și răspund foarte bine unei nevoie tot mai acute de spațiu pentru birouri, depozite, ferme, linii de producție, săli de sport, ateliere, hangare sau show room-uri.
Sunt rentabile
Halele metalice sunt probabil cele mai rentabile spații pentru firme la ora actuală. Pe lângă faptul că se construiesc foarte, foarte repede, sunt fabricate din oțel de înaltă calitate și au o durată lungă de viață, halele au diverse variante constructive care se pliază perfect pe nevoile fiecărui client. Iar faptul că poți avea un spațiu de producție sau depozitare gata în câteva zile este un mare plus pentru toate afacerile care demarează într-o economie bazată pe viteză, competiție și dezvoltare rapidă.
Sunt versatile
Așa cum am amintit, noile hale metalice au un design practic, sunt ușor de construit și utilizat și se pliază pe nevoile clientului. Variantele constructive sunt în număr de 7 și răspund nevoilor de spațiu fie pe înălțime, fie pe lățime, fie la nivel de deschidere. Unele au înălțimi de până la 11 metri, altele au deschideri de până la 20 metri, unele sunt destinate fermelor zootehnice iar altele sunt perfecte ca hangare, spații de depozitare sau producție.
Sunt economice
Construirea unor spații poate seca bugetul unei firme înainte ca aceasta să înceapă să producă ceva. Clădirile în stil clasic, din beton, costă enorm atât ca finanțe cât mai ales ca timp. Iar mentenanța este și ea costisitoare. Varianta hale metalice este mult mai economică și mai atractivă. Halele sunt construite pe structuri metalice rezistente, bazate pe cele mai noi inovații în domeniu. Au sisteme de ventilație încorporate, pereții având o structură care permite aerisirea naturală.
Perfecte pentru ferme
Halele metalice Frisomat sunt folosite de ceva vreme pentru creșterea animalelor. Multe dintre ele au fost create special pentru o astfel de utilizare. Sunt dotate cu sisteme moderne de iluminat, hrănire, ventilație și igienizare și permit o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a porcilor, vacilor sau păsărilor. Au deschideri largi, sunt spațioase, lasă animalele să respire și au suficient spațiu de creștere, depozitare și mișcare atât pentru oameni cât și pentru animale.
Perfecte pentru depozite
Spațiile de depozitare sunt mereu insuficiente, mereu supraaglomerate și greu de utilizat cam la orice firmă. Pentru că aparent nu sunt o prioritate extraordinară. Acum, toți clienții care doresc să-și reorganizeze depozitele în spații aerisite, iluminate corect, ferite de umezeală o pot face construind hale metalice destinate acestui scop.
Halele metalice sunt soluții la probleme pe care antreprenorii le-au avut de multă vreme și n-au știut să le rezolve: nevoia de spații ieftine, largi, bine ventilate, bine iluminate, dotate cu intrări și ieșiri care să corespundă nevoilor, spații sigure, cu nevoie de mentenanță aproape de zero, ușor de construit, ușor de mutat și de utilizat.

Acum există soluții la toate aceste dileme. Toate pot fi rezolvate într-un timp record, de firme care se ocupă deja de foarte multă vreme de așa ceva și care știu cum să abordeze o astfel de construcție de la proiect la faza de finalizare și chiar după finalizare. 
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente