De la bomboanele rudimentare, la cele personalizate

Inca de cand traiau in pesteri, oamenii au simtit nevoia de a avea la masa un desert, de aceea atunci consumau cu placere miere de albine. Primele bomboane pentu copii au fost facute tot de catre preistorici: acestia faceau mingiute din ceara de albine si miere peste care storceau fructe zemoase si parfumate. Au urmat egiptenii, chinezii si arabii care inveleau fructe proaspete sau uscate in miere.
Abia in Evul Mediu apar bomboanele adevarate din zahăr care erau accesibile doar clasei superioare, datorită prețului foarte ridicat al zahărului. Astazi nu numai ca acestea s-au diversificat foarte mult, dar putem comanda si bomboane personalizate.
Magic promo.ro inscriptioneza cutiile cu bomboane sau ambalajul individual al acestora cu ceea ce comanda clientul: logo, nume , eveniment, mesaj. Acadelele au forma unor mingi de fotbal, inimi sau flori, bomboanele pot fi distribuite sub forma unor paleti din lemn, din ciocolata se fac felurite forme.
Se pot organiza petreceri temetice pe cinste cu bomboane personalizate:
-zile de nastere. Numele sarbatoritului si varsta acestuia pot aparea pe toate produsele de tip Candy Bar.
-castigarea campionatului de echipa de fotbal a scolii sau a clasei. Jucatorii pot fi premiati cu medalii de ciocolata si la desert se pot servi acadele si bomboane sub forma unor mingii de fotbal
-carnavalul primaverii, cu bomboane in forma de floare, animalute sau personaje din desene animate.
-Ziua Indragostitilor cu bomboane si acadele in forma de inimioare avand inscriptionate numele protagonistilor.
Plecand de la dulciuri putem indulci viata celor dragi prin organizarea unor petreceri tematice cu bomboane personalizate. De pilda de Paste putem oferi cutiile cu bomboane de ciocolata personalizate cu o urare, un un gand constructiv sau un citat, cum ar fi:
1) “Fii bun de cate ori este posibil. Intotdeauna este posibil.” Dalai Lama
2) “A fit u insuti intr-o lume care cauta in mod constant sa te faca altcineva, este cea mai mare realizare.” Ralph Waldo Emerson.
Si Craciunul poate veni cu citate tematice din care sa invatam ceva si sa ne umple sufletele de bucurie:
1) “ Crăciunul este perioada în care aprindem focul ospitalităţii în casă şi cel al dragostei in inimi.” Washinton Iving
2) “Cel mai frumos cadou de Craciun este sa nu fii singur si bolnav!” Elena Stan
Deschiderea unei farmacii, cofetarii sau cafenele poate fi marcata prin oferirea de bomboane personalizate cu numele locatiei si logoul acesteia. Exista nenumarate strategii de utilizare a dulciurilor personalizate in promovarea unei afaceri, sarbatorirea unui eveniment si utilizarea ca pretext de a face oamenii din jur fericiti.
Magic promo.ro are cele mai bune produse, cele alimentare fiind proaspete si facute din ingredinete sanatoase, dar foloseste si tehnici sigure ce asigura o personalizare de durata.
Tot ceea ce aveti de facut este sa luati legatura cu ei si sa plasati comanda dupa ce ascultati si sfaturile lor!
In concluzie, daca viata iti ofera lamai, o poti indulci pentru tine si pentru cei din jur cu bomboane personalizate: caramele, jeleuri, bomboane din ciocolata sau dropsuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *