Iphone X, telefonul ce te conecteaza cu viitorul


Telefoanele mobile au evoluat atat de mult incat in momentul de fata acestea ofera functii la care acum cativa ani nici macar nu ne puteam gandi. Acest lucru se datoreaza fara nici o urma de indoiala tehnologiei care pe zi ce trece devine din ce in ce mai performanta. Iphone X este din punctul meu de vedere cea mai noua dovada a faptului ca tehnologia avanseaza mult mai repede decat ne imaginam noi. Pentru a intelege mai bine de ce zic acest lucru, iata ce ofera utilizatorilor acest tip de smartphone.
Primul lucru care face sa iti straluceasca ochii de uimire si fericire este tehnologia Oled Super Retina utilizata pentru display-ul de 5.8 inch ce este montat pe Iphone X. Datorita acestei tehnologii, rezolutia oferita de catre acest ecran este pur si simplu uimitoare iar nivelul de luminozitate mult mai ridicat. Cu alte cuvinte, iumaginile vizionate prin intermediul acestui display sunt pur si simplu ireale.
Confectionarea smartphone-ului dintr-un otel utilizat in chirurgie precum si a unui tip de sticla foarte rezistent este o alta dovada ca acest model de Iphone utilizeaza tehnologii foarte avansate. Datorita materialelor utilizate in confectionarea smartphone-ului, acesta este rezistent atat la praf cat si la apa, lucru care acum cativa ani era pur si simplu o utopie.
Dotarea acestui telefon cu un sistem de recunoastere faciala este din punctul meu de vedere cea mai buna dovada ca acest model de telefon este unul desprins din viitor. Acest sistem inlocuieste sistemul de recunoastere prin intermediul amprentei, ceea ce inseamna ca si senzorul de amprenta dispare de pe telefon. Recunoasterea faciala va fi facuta prin intermediul unei camere amplasata in partea frontala a telefonului. Datorita acestui sistem, Iphone X devine cel mai sigur telefon produs pana in momentul de fata.
Avand in vedere ca traim in era vitezei Iphone X nu putea sa dezamageasca tocmai din acest punct de vedere, nu-i asa? Ei bine, nu doar ca nu a dezamgit ci impresioneaza si din acest punct de vedere, acest lucru datorandu-se procesorului A11 Bionic ce se afla in componenta lui Iphone X. Datorita acestui procesor, Iphone X este capabil sa execute extrem de multe operatiuni pe secunda fara a afecta in vre-un fel modul in care acesta ruleaza. Iphone X este atat de rapid incat invinge fara nici un fel de problema multe modele de laptop-uri ce au fost lansate in decursul acestui an.
Avand in vedere toate aceste informatii este clar ca din momentul in care intri in posesia acestui telefon trebuie sa il protejezi extrem de bine. Acest lucru este posibil prin intermediul unei huse iPhone X achizitionate de la BrandGSM.


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente