Formatii Nunta – ce trebuie sa stiti pentru a face alegerea corecta

Fara muzica de calitate, nunta ar putea fi un eveniment anost. Muzica da tonul petrecerii, incanta placut auzul si bucura auditorul. O formatie nunta are un rol urias in organizarea unui asemenea eveniment si din acest motiv trebuie sa fie aleasa cu responsabilitate.

Ceremonia, receptia si petrecerea intr-un loc inainte stabilit si pregatit sunt cele mai importante momente ale uneia dintre cele mai interesante zile din viata unui cuplu: nunta. Ce se poate face pentru ca aceasta zi sa fie si mai speciala? Care este cea mai buna modalitate pentru cuplu de a se distra impreuna cu invitatii in aceasta zi unica? Raspunsul este: o formatie nunti care sa asigure toata ziua buna dispozitie, capabila sa inveseleasca toti invitatii. Muzica este esentiala si de neinlocuit la o nunta. Doar muzica poate sa creeze momente unice, magice, romantice sau incredibil de distractive.

Inainte de orice alt considerent, mirii trebuie sa aleaga muzica in care se regasesc

Foarte adevarat, cuplul trebuie sa aleaga o formatie pentru nunta care sa le multumeasca invitatii prin repertoriul pe care il are, insa inainte de a se gandi la acest aspect trebuie sa se gandeasca la ceea ce le place lor, deoarece ei sunt protagonistii acestei zile unice.

Viitorii miri sunt cei care vor decide asupra muzicii care se asculta in timpul sosirii invitatilor. Dupa ceremonia religioasa trebuie sa se creeze o atmosfera relaxata, de aceea nu trebuie sa se aiba in mod special in vedere decorul sau iluminarea locatiei, ci si muzica. Angajarea unui formatii care sa cante live este si din acest motiv o optiune buna. O formatie, precum „Bordianu Band” va sti sa ofere muzica ambientala, cu ritm, dar linistita si, bineinteles, in functie de spatiu – jazz, bossa nova sau chill out sunt un pariu sigur pentru acest moment.

Dupa sosirea invitatilor este timpul ca mireasa si mirele sa dea startul petrecerii. La modul general, nunta ar trebui sa reprezinte modul de a fi al mirilor. Desigur, toate sfaturile sunt binevenite, dar cand se iau decizii pentru aspecte mai personale, precum  dansul mirilor, cuplul este singurul in masura sa decida asupra melodiei.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca este important ca inainte de nunta cuplul sa stabileasca cu formatia de nunta ce fel de muzica se va canta in timpul petrecerii. Este evident ca dupa dansul mirilor muzica nu trebuie sa fie ambiantala precum inainte, acum ar trebui ca invitatii sa fie incitati sa iasa la dans. Un solist precum Vasilica Bordianu poate sa faca acest lucru cu succes, pe ritmuri folclorice de hore si sarbe. De asemenea, un solist care stapaneste bine melodii din repertoriul international poate face acelasi lucru intr-un mod admirabil. Totul este sa existe un echilibru intre genurile muzicale, iar distractia va fi garantata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *