Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 29 noiembrie 2017

Gentile din piele de piton sunt o investitie in calitate!

Ghibli este brandul Italian prezent in Romania prin online shop-ul Perlor , lucrand cu exuberanta piele exotica inca din 1968. Brand
italian renumit, acesta isi are originea in Toscana, locul tabacariilor marilor case de moda.
Un accesoriu de calitate garanteaza rafinamentul si stilul oricarei tinute. Peloro aduce doar cele mai frumoase modele de genti, posete, portofele si curele, direct din mainile mestesugarilor din Florenta, realizate dupa cele mai vechi tehnici de prelucrare a pielii.
 O geanta de piele naturala este o investitie pe termen lung in sarmul personal, intr-un accesoriu practic si util, rezistent, dar si clasic in acelasi timp.
O geanta de piton/crocodile de la designer este mult peste 3000 EUR, iar brandul Ghibli , imbina traditia, cu luxul si cu experienta unui astfel de produs.

Fiind rezultatul a peste 40 de ani de cercetare, atentie la detalii si exigenta, Ghibli
promoveaza un stil unic, high-end, atemporal si inconfundabil. Genti si accesorii Ghibli au un foarte mare succes internationalin magazine din intreaga lume: Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia,Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita si Polonia.

Un accesoriu de calitate garanteaza rafinamentul si stilul oricarei tinute. Asadar, Peloro aduce doar cele mai frumoase modele de genti, posete, portofele, curele si brelocuri, direct din mainile mestesugarilor din Florenta, realizate dupa cele mai vechi tehnici de prelucrare a pielii.

O geanta de piele naturala este o investitie pe termen lung in sarmul personal, intr-un accesoriu practic si util, rezistent, dar si clasic in acelasi timp.

In ceea ce priveste culoarea naturala a pitonului, aceasta este o combinatie intre
alb si gri. Mediul de viata al acestuia influenteaza culoarea predominanta: mai
mult spre gri daca pitonul traieste in padurile tropicale, sau mult mai deschis
daca acesta petrece mult timp in soare. Ghibli importa pielea de piton in stare
neprelucrata, aplicand pana la 12 procese pentru tabacire si colorare exclusiv cu
ajutorul pensulei. Puteti vedea varietatea de pigmenti rezultata pe online shop-ul
O alta particularitate rezistenta: daca din greseala o tigara cade pe geanta
din piele de piton pentru 2-3 secunde, aceasta va ramane intacta. Solzii raman
mai rigizi, insa nu se va intampla absoult nimic. Desi aparent delicata, o geanta
din piele de piton este mult mai rezistenta decat o geanta din alt tip de material.
Modelul este foarte important.Trecerea de la design la prototip pe carton este foarte
importanta. Aceasta etapa necesita maini capabile, deoarece produsul final nu poate fidiferit de ideea stilistului. Urmatorul pas este crearea primului prototip, de obicei realizat cu materiale specifice. Apoi, toate detaliile sunt revizuite si modificate pentru a obtine rezultatul pe care stilistul il cauta.


Atunci cand ne gandim la conceptul de geanta office , avem în minte un accesoriu
elegant, dar util, cu care sa ne punem în evidenta profesionalismul, dar si bunul-gust si rafinamentul. Pentru acest lucru, perloro.ro iti vine în ajutor cu gama de genti office din care poti sa alegi modelul preferat. Geanta Mercede combina pielea de piton si bovina pentru a-ti asigura statutul de femeie stilata. Are un design extrem de placut, iar culorile sunt o adevarata încantare. O poti purta atat pe umar, cat si în mana, datorita baretei de umar detasabile.
 Geanta Office Piele Piton Dama Lolita
Exuberante, delicate dar rezistente, gentile din piele de piton sunt o investitie in calitate, arta si distinctie. Fie ca sunt gentioffice, plicuri de seara sau genti shopper, acestea vor completa desavarsitorice tinuta. Descopera mai multe modele pe magazinul online Perloro.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu