Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 29 noiembrie 2017

Psihoterapie pentru dezvoltarea profesionala

Multi tineri absolventi ai studiilor superioare viseaza la deschiderea propriului business, in domeniul pentru care s-au pregatit sau intr-un domeniu care pentru ei este mai mult un hobby. Dar pentru a putea face un asemenea pas, este nevoie de o pregatire ampla si cunoasterea riscurilor existente. Din acest motiv multi tineri dar si multe alte persoane renunta la aceasta idee.
Nesinguranta de sine si temerile ca ceva ar putea merge prost sau ca nu vor putea sa controleze intyraga afacere sunt doar cativa dintre factorii care ne fac sa ne abandonam un vis. Dar acest lucru nu trebuie sa se intample, avem nevoie doar de un impuls puternic, de cineva care sa stie cum sa ne indrume si sa ne ofere increderea necesara, sa ne elimine temerile si indoielile, mai precis de un psiholog din Bucuresti specializat in consiliere si formare profesionala.
Un astfel de psiholog bun din Bucuresti gasim la centrul Psihologie Cuantica, si nu doar unu ci o intreaga echipa pregatita sa le ofere clientilor cele mai bune servicii de psihologie individuala sau de cuplu si de psihopterapie. Toti specialistii de aici au o experienta vasta in ceea ce inseamna natura umana si rezolvarea problemelor sufletesti. In materie de consiliere profesionala, centrul pune la dispozitia persoanelor sedinte individuale sau workshop-uri in grup pentru imbunatatirea ai capatarea de noi cunostinte intr-un domeniu.

Multe firme apeleaza la astfel de servicii pentru ridicarea moralului angajatilor si pentru imbunatatirea starii de spirit a acestora, munca sub presiune afectand o persoana intr-o mai mica sau mai mare masura. Asa ca, o firma este oarecum nevoita sa isi ajute angajatii pentru a mentine productivitatea si eficienta. Se poate intampla ca un angajat sa aiba o perioada mai grea, probleme in familie sau financiare care sa ii afecteze munca, moment in care cateava sedinte de consiliere se dovedesc a  fi perfecte pentru a-i reda increderea si a-l ajuta sa isi impartaseasca si cu altcineva grijile, acest lucru ajutandu-ne pe toti sa ne mai linistim si sa ne limpezim mintea. Iar cheltuielile sunt foarte mici, o sesiune de consiliere fiind foarte accesibila, in sectiunea de preturi avand la dispozitie tarifele specifice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu