Post Top Ad

evomag.ro

sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Somnul copiilor, important in cresterea si dezvoltarea acestora

Toate mamicile vor fi mereu preocupate de somnul copiilor, de cat de mult se odihnesc acestia si cat de mult influenteza odihna comportamentul copiilor.

Am vazut cu totii ca atunci cand copii nu sunt odihniti si sar peste orele de somn de la pranz, sau noaptea nu se odihnesc suficient, ei sunt mai morocanosi si de cele mai multe ori nu ne putem intelege cu ei.

De aceea este recomandat ca sa ii putem oferi copilului un mediu cat mai relaxant in care el sa se poata odihni.

Este bine si indicat sa invatam copilul inca de mic sa aiba camera lui, sa poata dormi singur in camera pentru a se putea odihni suficient si bine.

Totodata in camera copilul sa alegem intotdeauna o lenjerie de pat din bumbac, deoarece bumbacul este un material care nu provoaca alergii, lasa pielea sa respire, prevenind transpiratia.


Putem alege din diversele modele lenjeriide pat copii  pe cea mai frumoasa, sau cea care are un imprimeu cu un personaj preferat de catre copilul nostru iar acest lucru nu numai ca il va atrage pe cel mic in camera lui dar si ii va oferi un somn linistit.

Asa cum stim somnul, la fel ca si hrana unui copil este foarte important. Un copil odihnit si bine hranit, sau mai bine zis hranit sanatos intotdeauna va da un randamanet mai bun, va putea invata mult mai bine dar si usor,  va prinde totul din mers fara sa depuna prea mult efort.

Totodata el va interactiona mai bine cu noi si va raspunde mult mai bine la cerintele noastre.

Putem sa alegem lenjerii de pat Disney 


 care cu siguranta ii va atrage pe cei mici in camera lor si ii va conduce intr-o lume a viselor unde totul este posibil iar ei se vor odihni corespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu