Ce trebuie sa stii despre optimizarea seo?


In cazul in care nu stiai pana acum ce inseamna optimizare seo, ei bine, procesul de optimizare seo reprezinta imbunatatirea continutului unei pagini web, astfel incat motoarele de cautare sa aprecieze mai mult site-ul respectiv, iar acesta sa aiba o pozitionare cat mai buna in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare.

Procesul de optimizare seo, se imparte evident in doua categorii, iar acestea ar fi optimizarea seo on site, care cuprinde toate actiunile care se desfasoara pe site-ul care clientului, si optimizare seo off site, care se bazeaza pe obtinerea link-urilor spre site. Acest tip de optimizare seo mai este cunoscut sub denumirea de link building.

In momentul in care discutam despre optimizarea seo on site, trebuie sa amintim faptul ca aceasta cuprinde actiuni de optimizare a imaginilor si a testului, mai cuprinde si actiuni de optimizare a metatagurilor html, dar si actiuni de optimizare a url-urilor sau actiuni de optimizare a structurii informationale a site-ului.

Ei bine, toate aceste actiuni de optimizare seo on site, cu siguranta vor fi efectuate numai de catre specialistii seo, insa si o persoana care urmeaza cursuri de optimizare seo, mai ales supravegheata de un expert seo, poate efectua acest gen de actiuni seo on site.

Cea de a doua directie in care se poate indrepta optimizarea seo, cuprinde optimizarea seo off site, iar scopul acestui tip de optimizare seo este acela de a atrage cat mai multe lonk-uri spre site-ul optimizat.

Din categoria de actiuni care pot sa fie efectuate in cadrul optimizarii seo off site, putem aminti inscrierea site-ului in directoare web, cumpararea unor articole seo care sa contina hyperlinkuri spre tine, scrierea articolelor seo de cea mai buna calitate pe blog sau pe site, si nu in ultimul rand, publicarea link-ului pe retelele de socializare.

Cu siguranta in momentul in care discutam despre actiunile care fac parte din categoria de optimizare seo off site, acestea pot sa fie efectuate si de catre o persoana oarecare, care urmareste cateva tutoriale, sau care urmeaza diferite cursuri de optimizare seo.

Ei bine, cam acestea ar fi tipurile de optimizare seo, insa tu, in cazul in care detii un site, cu siguranta trebuie sa stii faptul ca optimizarea seo este cea mai la indemana modalitate prin care poti sa atragi un numar cat mai mare de clienti spre site-ul tau, asa ca nu trebuie sa neglijezi optimizarea seo.

Tot in cazul in care detii un site personal, si iti doresti ca acesta sa fie optimizat pentru a avea un trafic foarte mare, ar fi indicat sa alegi sa beneficiezi de servicii de optimizare seo de la o agentie de top de pe piata.


Vei putea sa gasesti mai multe agentii care iti pot oferi servicii de optimizare seo, insa pentru a alege o agentie anume cu care sa colaborezi, ar trebui sa te informezi putin referitor la proiectele reusite de agentie, la numarul de clienti, si la alte detalii care iti pot fi utile in luarea unei decizii.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente