Cele mai reusite remodelari corporale, la clinica doctorului Gad Renert

Femeilor din Romania le-a placut dintotdeauna sa fie frumoase si sa fie admirate! Nu este deci de mirare ca, in fiecare an, tot mai multe romance intra pe portile clinicilor de chirurgie estetica pentru a-si remodela corpul.
Unul dintre cei mai reputati chirurgi esteticieni din Romania este doctorul Gad Renert, expert in liposuctie. Nascut in Israel, doctorul Renert – care a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti – are o experienta de 10 ani in domeniul sau de activitate. Dupa ce a activat timp de 6 ani la sectia de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, si-a deschis – in anul 2008 – propria sa clinica de chirurgie estetica, situata pe strada Herastrau nr. 1, în apropiere de Piata Charles de Gaulle. Aici aplica tehnici si tratamente de ultima ora, pe care le-a invatat de la cei mai buni medici din tara sa natala, unde se deplaseaza frecvent pentru a face schimb de experienta, precum si pentru a colabora cu prestigioase clinici de profil din Tel Aviv. Pasionat de meseria sa, doctorul Renert a devenit – deloc intamplator – chirurgul vedetelor din show-bizul de la noi. Cu toate acestea, vedetele nu au parte de tratament preferential, indiferent de faima si de pretentiile lor. „Pentru mine pacientul este pacient…si atat”, spune dr. Renert.
Printre cele mai solicitate proceduri de chirurgie estetica – atat la noi, cat si in tari ca Statele Unite ale Americii – se numara liposuctia, procedura care consta in indepartarea acumularilor de grasime care apar pe abdomen, fese, coapse şi pe brate. Este vorba de acele acumulari de grasime care nu pot fi „date jos” prin dieta si exercitii fizice. Grasimea este inlaturata cu ajutorul unui aspirator de constructie speciala, la care este conectat un tub foarte subtire, numit canula. Cea mai fina metoda de lipoaspiratie si remodelare corporala este Aqualipo, care a primit titlul de « procedura plastica a anului 2014 ».
Doctorul Renert le atrage atentia tuturior pacientelor (de fapt si pacientilor, pentru ca exista si barbati care au recurs la liposuctie!) sale ca trebuie, in primul rand, sa duca un mod de viata sanatos. Inaninte de orice, trebuie sa se lase de fumat! De asemenea, statul la soare in exces este contraindicat. Practicarea sportului si alimentatia sanatoasa sunt de asemenea conditii necesare pentru mentinerea nu numai unei siluete frumoase, ci si a unui bun tonus muscular. „Cu cat avanseaza in varsta trebuie sa aiba mai multa grija asupra modului de viata. Pentru ca ne ingrasam, nu se mai regenereaza pielea la fel, si nici parul. Trebuie sa avem tonus, sa avem grija la ceea ce mancam. Nu poti sa incepi la 40 de ani sa ai grija de tine. Trebuie sa fii atenta si sa incepi de la o varsta mica sa te disciplinezi. Cine mananca junk food in mod regulat, pierde noptile, nu are grija de ten, se va maturiza de la o varsta foarte mica”, atrage atentia doctorul Gad Renert.
Pentru mai multe informatii, puteti accesa atat site-ul oficial al doctorului Renert, cat si paginile de Facebook Dr.Renert Body Line si Dr Renert Gad-Centru de estetica medicala, iar pentru o programare la clinica sa din strada Herastrau nr. 1, sunati la 0731 030 000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *