Post Top Ad

evomag.ro

luni, 11 decembrie 2017

Cum sa amenajam camera copilului?

Daca considerati ca este momnetul potrivit pentru a face marele pas si anume sa ii amenajati camera celui mic ce va incepe sa doarma singur trebuie sa stim sa o amenajam corect in primul rand pentru ca el sa vrea sa doarma si in al doilea rand cel mic sa se poata odihni bine.

In cazul in care cel mic a dormit cu mami si tati pana acum, va fi putin mai greu sa incepem sa facem urmatorul pas, mai exact acela de a dormi singur, insa nimic nu este imposibil.

Pentru inceput trebuie sa amenajam camera intr-un mod cu totul si cu totul atractiv, sa incepem sa cumparam mobila, patul, biroul, accesoriile precum covoare, lenjerie de pat, perdele, astfel incat sa cream un mediu frumos si atragator pentru ca el sa isi doreasca sa aiba camera lui.

O data renovata camera, trebuie sa ii asezam jucariile preferate, iar apoi putem incepe putin cate putin mutarea pentru ca cel mic sa nu aiba totusi un soc, schimbarea se va face progresiv.


Ideal este sa il incantam cu cate ceva, un patut in forma de masina, sau o perdea cu printesele Dysney, sau putem alege una dintre minunatele lenjerii de pat Dysney 
, concepute special pentru copii, toate acestea avand ca scop principal atragerea copilului catre camera lui.
O data facut acest pas nu ramane decat sa ii oferim copilului tot ce este necesar ca el sa aiba un somn linistit, iar pentru acest lucru va recomandam sa alegeti intotdeauana lenjerii de pat din bumbac ,acestea lasa pielea celui mic sa respire, iar totodata bumbacul fiind un material nonalergenic ii va oferii copilului protectie impotriva diferitelor alergii.


Va recomandam ca de fiecare data sa aerisiti camera celui mic, chiar si iarna, si totodata puteti lasa si o lampa aprinsa seara cu o lumina calda astfel incat cel mic sa se simta in siguranta.

Daca v-au fost de folos recomandarile noastre, nu mai asteptati si treceti la treaba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu