Este important unde iti faci asigurarea medicala

Se spune ca gospodarul adevarat isi face iarna car si vara sanie, iar omul prevazator isi face asigurare medicala de la tinerete si de cand plesneste de sanatate. Ne confruntam cu poluare, stress, suprasolicitare fizica si psihica, din cauza traficului infernal numarul accidentelor a crescut alarmant.
Sigur ca dorim sa ramanem sanatosi toata viata, dar suntem asa de fragili, incat ne putem imbolnavi in secunda urmatoare. Cu toate ca suntem persoane active si invocam asigurarea medicala de la serviciu, o sigurare de sanatate in plus reprezinta dublarea prudentei fata de propria persoana, iar daca le facem si celor dragi asigurare, ne manifestam in acest fel dragostea nemarginita fata de ei.
Asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem asigurare de sanatate oriunde, ci Ovb Romania  este partenerul ideal deoarece:

– ofera servicii in 14 tari europene, iar clientii lauda prestatia consultantilor si onestitatea contractelor incheiate. Acesta este barometrul principal de masurare a corectitudinii OVB Romania. O companie contestata in tara nu ar prezenta incredere, in schimb una care este apreciata in mai multe state este o solutie viabila fiindca demonstreaza ca este capabila sa raspunda nevoilor cetatenilor de diferite nationalitati, cu pretentii diferite

 – nu poti incredinta rezolvarea unor probleme asa de importante unei companii care abia debuteaza pe piata, este lipsita de experienta si de parteneri care sa o sustina, iar la acest capitol sta foarte bine. Are multi parteneri de notorietate, printre care amintim: BCR, ING, Groupama. Ovb are peste 14 ani activitate sustinuta si succese pe masura longevitatii sale in afaceri.

– consultantii sunt autorizati si urmeaza permanent cursuri de formare pentru a fi la punct cu toate noutatile din domeniu, dar si cu procedurile. Compania are si numar mare de client, dar si de consultanti. Peste 5100 de experti financiari va stau la dispozitie.

 – evident ca la fel de greu in alegerea firmei pentru asigurare de sanatate atarna numarul de clienti. O companie cu cateva sute de beneficiari nu te convinge, in timp ce una cu 3.1 milioane de clienti este demna de incredere. Oricine se poate gandi ca daca ar fi oferit servicii de calitate indoielnica, numarul colaboratorilor ar fi scazut considerabil ca si numarul tarilor in care isi desfasoara activitatea.

 – sa nu-si fi inceput activitatea de ieri in Romania si sa dispara maine. 14 ani de vechime neintrerupta dovedeste faptul ca prin ceea ce ofera si primeste controleaza bine domeniul si ocupa o pozitie fruntasa in topul firmelor de profil.

 Iata firma unde va puteti face linistiti asigurari pentru viitorul incert sau mai bine zis locul unde va puteti strange bani albi pentru zile negre. Chiar daca sunteti tineri sau in varsta, dobanditi abilitatea de a va asigura:

 – o pensie decenta, cand veti avea nevoie de bani mai mult ca oricand (medicamente, ingrijire, in conditiile in care pensia este mica, facturile trebuie onorate si aveti nevoie si de hrana consistenta sa faceti fata provocarilor varstei)

– asigurarea in caz de imbolnavire grava sau de accidente
-un loc de munca la Ovb, daca nu aveti inca un post decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *