Importul din China. Demult o reteta vandabila.

A face afaceri cu produse din China nu mai este demult un secret. Din ce in ce mai multe magazine din Romania aleg sa aduca produse din aceasta tara fiind produse la o scara mai larga si la un pret mai redus decat in tara noastra.

Mobila, horeca, papetarie, electronice, granit sau marmura ori obiecte de constructie sunt doar o parte din produsele tot mai aduse din China. Cum vama solicita de cele mai multe ori taxe colosale si tarife de care nu ai auzit niciodata, s-au specializat diverse firme care fac acest trafic mai usor pentru tine.

Ai auzit probabil de acele site-uri care aduc produse din China si fac bani frumosi prin vanzarea lor in tara, ei bine, toate acestea sunt aduse prin firme precum Bizz2China.

Tot mai multe persoane specializate in export sau import din china isi expun ofertele luna de luna insa nu toate supravietuiesc. Firma mai sus mentionata este lider de piata din 2006 cand a inceput sa aduca produse pentru marile lanturi de magazine din Romania.

Cum poti sa faci sa ti se livreze produse din China insa fara a plati taxe vamale?
Este simplu. Urmareste o societata din China care are depozit undeva in Europa, in momentul respectiv ti se va face livrare in Europa din spatiile de depozitare din China.

Mai exista o varianta de a nu plati taxele de frontiera. Aceasta se aplica in contextul in care produsele achizitionate sunt pana in maximum 10 dolari, desi ai putea crede ca nu merita efortul in contextul in care ai de asteptat mult, da-mi voie sa te contraziz, efortul tau nu este prea mare.

Mai mult decat atat, nici taxele de livrare nu va trebui sa le platesti deoarece tot mai multe site-uri iti pun la dispozitie sistemul de freeshiping, adica, transport gratuit.

In afara ce dele doua situatii Bizz2China ne instiinteaza ca nu mai sunt alte optiuni. Cu toate acestea, daca achizitiile tale sunt mari iar stocurile sunt intr-un numar destul de evident astfel incat sa necesite transportarea cu un camion special iar tu tot freeshipping ai, atunci merita chiar sa si platesti taxa pe valoare adaugata.

Te intrebi poate cate taxe trebuie sa platesti pentru a primi un produs din China spre orasul tau. Taxele sunt intotdeauna doua la numar. Exista taxe vamale si TVA.

Cand valoarea pachetului ce urmeaza sa intre in tara depaseste 150 de dolari atunci se vor aplica taxe vamale, daca produsul este in valoare de 148 de dolari, nu se vor plati aceste taxe. In cazul in care suma este mai mica de 10 dolari nu se va plati nimic, nici macar taxa pe valoare adaugata.

Inca nu stii ce sa crezi despre produsele din China? Este adevarat ca sunt o  multime de astfel de produse care sunt slabe ca si nivel de constuctie insa de cele mai multe ori obiectul arata exact asa cum l-ai vazut pe site.
Avantajos este faptul ca de cele mai multe ori poti sa faci returnare in cazul in care produsul nu a ajuns in conditiile solicitate de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *