Pe ce se pune accent in optimizarea SEO?


Am vazut ca motoarele de cautare au analizat continutul (codul HTML)  paginilor   pentru a obtine o idee despre relevanta acestora. Dar au aparut si alte criterii, mai ales la initiativa Google. Intr-adevar, motoarele actuale iau in considerare si criteriile "despre pagina", ​​care se numeste "criterii in afara paginii".

Daca nu va pricepeti, cel mai bine ar fi sa gasiti cele mai bune costuri optimizare SEO la DanBradu.com si sa lasati expertii sa se ocupe.

De exemplu, pentru SEO, nimic nu inlocuieste link-urile de calitate catre paginile dvs. Aceste linkuri, numite "backlink", imbunatatesc "popularitatea" (pe care Google o numeste "PageRank")  paginilor dvs., un criteriu esential pentru motoarele curente. Aceasta este cea mai lunga si adesea cea mai complexa parte a SEO-ului, pentru ca de multe ori trebuie sa luati personalul pelerinului pentru a merge la "vanatoarea de legatura" ...

In contextul unei imbunatatiri a PageRank-ului si a "popularitatii" unui site si a paginilor acestuia, este important sa cautam un numar maxim de link-uri provenite din pagini care raspund in mod ideal la aceste criterii:

- Au un PageRank ridicat (daca este posibil, mai mare sau egal cu 4 sau chiar 5). PageRank-ul unei pagini este afisat in bara de instrumente Google.

- Nu contin foarte multe linkuri de iesire

- Au texte ancorate care dau o "buna reputatie" (evitati "dati clic aici", "aflati  mai multe" etc., vezi punctul urmator).

- Incercati sa obtineti, de exemplu, legaturi din zonele editoriale ale paginilor, si nu din linkurile din subsol.

- Link-urile de la directoare, forumuri, comentarii pe blog, comunicate de presa, sunt usor degradate de Google, dar niciun link nu este negativ ... Deci ...

Acestea fiind spuse, este mult mai bine sa ne concentram pe cateva duzini de "backlink" bune ", mai degraba decat pe sute, chiar mii, de link-uri de la pagini foarte nepopulare. Lucrati calitativ in acest punct si va trebui doar sa va felicitati la final!

Dupa cum s-a spus, legaturile sunt esentiale pentru "popularitatea" dvs. (PageRank). Dar motoarele actuale se bazeaza, de asemenea, pe notiunea de "reputatie", analiza legaturilor de text ancorate care va indica.

Exemplu: O pagina stabileste un link catre o pagina B cu urmatorul text: Mai multe informatii despre butoni.
Pentru motor, pagina B va avea "reputatia" de a vorbi despre "mansete", deoarece legatura care indica spre acesta contine aceste cuvinte.

Un alt exemplu: o pagina A stabileste un link catre o pagina B cu urmatorul text: Pentru mai multe informatii despre butoni, faceti clic aici.

In acest caz, Google intelege ca pagina B vorbeste despre "faceti clic aici".

Deci, cel putin in link-urile interne de pe site-ul dvs., link-urile intitulate „Click“, „Aflati mai multe“, „lectura“, etc. ar trebui sa fie eliminate pentru a le inlocui cu titluri textuale mai explicite. In mod similar, in cazul in care puteti faceti conexiuni pe text, mai degraba decat pe  imaginile (care transmit putin sau deloc reputatie) si va fi mai bine ...

In cele din urma, in cazul in care puteti verifica daca backlink-urile externe (link-uri catre paginile dvs. de la alte site-uri) sunt create cu texte explicite, acesta va fi perfect (chiar daca nu este intotdeauna usor).
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente