Cand sa iau legatura cu profesionistii dela Protecons.ro?

Oameni buni, am multe dileme, la care caut raspunsuri. In primul rand doresc sa ies din sistemul de invatamant de stat si sa imi deschid un after-school sau, stiu eu, un club de teatru, unde sa lucrez cu copii si adolescenti talentati.
Sa fie o cladire frumoasa, rezistenta si functionala, cu loc de joaca generos, cu un bar pentru cei mici unde sa se organizeze aniversari, cu sala mare de spectacole, unde sa evolueze cursantii, dar si restaurant, unde micutii sa fie serviti. Cu alte cuvinte sa fie un fel de mall al copiilor, in care sa se afle si magazine, si frizerii, si sali intime de proiectare a unor filme si sa fie supravegheati permanent, cand parintii sunt la serviciu.
M-am gandit la acesta strategie ca micutii sa inlocuiasca acel:”Trebuie sa ma duc la after-school, sa-mi fac temele” cu “Ce bine ca iar suntem dusi la mallul copiilor!”
Cum ziceti dumneavoastra sa procedez ca sa le asigur 100% securitatea in incinta?
M-am interest cine a dat avizele PSI, autorizatia PSI si a oferit consultanta pentru prevenirea si stingerea incendiilor la Intercontinental si in majoritatea mallurilor din Bucuresti. Aviz PSI dat de firma Protecons.ro trebuie sa obtin si eu fiindca acesti copii sunt dati in grija mea.

Daca acesti profesionistii si-au facut datoria de nota 20 in institutiile in care fluxul uman a fost la cote maxime, vor fi capabili sa imi securizeze si mie 100% menirea si afacerea. Intai de toate este o menire sa asiguri educatia copiilor si sa o faci in modul cel mai placut cu putinta si abia dupa aceea este o afacere fiindca trebuie sa platesc facturile, intretinerea cladirilor si personalul care va deservi micutii.
Garantat ca nu exista firma mai buna la ora actuala in tara ca Protecons!
O alta dilema pe care va trebui sa o elucidez se refera la momentul in care trebuie sa iau legatura cu ei.
Nu-i asa ca dupa ce cladirea va fi terminata este mult mai greu si prea tarziu? Daca va fi nevoie sa montez o usa mai mare cu deschidere intr-un anumit sens sau sa sparg un perete, ce fac?
Ei ma vor sfatui cum sa pun la punct caile de evacuare si unde sa plasez punctele de stingere a incendiilor sau de acordarea primului-ajutor.
Ce ii mai recomanda in afara portofoliului valoros?
Iata lista:
-cunosc la perfectie legislatia actuala si stiu sa o puna in aplicare
-rezolva operativ orice cerere venita de la client, cu maxima responsabilitate. Niciun control nu este facut de mantuiala.
-se deplaseaza la fata locului conform programarii, au timpul necesar pentru a efectua inspectiile ca la carte
-sunt usor de contactat, disponibili si politicosi
Trebuie sa va spun ca m-am informat temeinic inainte de a demara colaborarea fiindca este o problema de viata si de moarte. Cum mi se aduc copiii, asa trebuie sa-i predau parintilor lor, totul trebuie tinut sub control ca nimic rau sa nu se intample. Mai intai am citit opiniile clientilor, apoi am intrat pe site-ul lor, apoi am parcurs legile in vigoare si acum sunt pregatita sa ii transform in parteneri pe termen lung. Sper ca apreciati alegerea mea si ca v-am ajutat putin, daca va aflati in aceeasi situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *