Care sunt avantajele printului digital




În zilele noastre, pe lângă metodele clasice de tipărire au apărut și cele digitale, cu avantajele și dezavantajele lor. Cele mai notabile avantaje ale metodei de tipărire digitale ar fi rapiditatea de execuție, posibilitatea de a printa chiar și un singur exemplar, fără a fi necesar un anume tiraj minim pentru realizarea proiectului, prețul variind în funcție de cantitate, calitatea hârtiei și alte câteva variabile. Tot ce înseamnă prețuri print digital poate fi calculat direct pe site-ul tipografiei Global Print cu ajutorul unei aplicații calculator.
Comandă online
Cu ajutorul calculatorului de prețuri print digital fiecare persoană poate ști cât costă cu aproximație comanda pe care își dorește să o plaseze la tipografie. Pentru a fi siguri că prețul calculat este și cel corect este nevoie de o confirmare din partea unei persoane avizate înainte de a plasa comanda finală. Fiecare comandă este in aceste fel personalizată, calculată conform cerințelor și specificațiilor clientului. Materialele printate pot beneficia în anumite cazuri de reduceri sau de transport gratuit.
Calitate garantată    
Printul digital este folosit cel mai adesea pentru tiraje mici de carte, afișe, broșuri, invitații de nuntă, meniuri HoReCa, ambalaje, tipizate, cărți de vizită și altele. Imprimarea se poate face pe diverse tipuri de hârtie sau carton, finisajele sunt diverse și calitatea este impecabilă. Avantajul principal este rapiditatea de execuție, personalizarea și tirajul foarte mic. În unele cazuri calculatorul prețuri print digital te poate ajuta să faci ajustări comenzii dacă prețul este prea mare și nu te poți încadra în buget.
Produse variate
Un alt avantaj al tipăririi digitale este posibilitatea printării unor materiale diverse, atipice ca formă și dimensiune. Pentru că trăim în epoca exprimării libere și a designului creativ fără limite în care personalizarea este foarte importantă, acest aspect este într-adevăr notabil atunci când discutăm de tipărirea de materiale care ne reprezintă. AI acum ocazia să printezi rapid sau chiar urgent invitații de nuntă, carduri pentru mese, carduri tip RSVP sau save-the-date, cărți de vizită, flyere, materiale promoționale în cele mai variate forme și culori.
Comenzi sigure
Chiar dacă trăim în era digitală în care comenzile se plasează online, tipografiile nu vor prelua nimic fără un contract semnat în care termenii și condițiile sunt redactate clar și lămurit. Contractul obligă ambele părți să-și respecte termenele și responsabilizează părțile. În plus este un document legal prin care se atestă comanda și condițiile în care aceasta va fi onorată. Un calculator prețuri print digital este doar un instrument estimativ. Comanda va fi preluată după semnarea unui contract redactat de reprezentanții tipografiei.
Materialele tipărite sunt încă de actualitate chiar dacă internetul pare să ofere informații nelimitate la un click distanță. Mesajele importante, cu impact, sunt cele tipărite pentru că apelează la mai multe simțuri (tactil, olfactiv, vizual) și pentru că era digitală este încă la început. O carte de vizită cu design surprinzător și printată pe un carton de calitate va avea întotdeauna un impact major chiar dacă toate informațiile despre o persoană se pot găsi pe Facebook, Instagram, Snapchat sau WhatsApp.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente