Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 19 ianuarie 2018

Ce trebuie sa stii in alegerea unui fotograf bun pentru nunta ta


In ciuda evolutiei tehnologice, care ne ofera acces la tot felul de gadgeturi performante, capabile sa scoata cadre foto la rezolutii impresionante, fotografia pe hartie ramane de neinlocuit. Intre noi fie vorba, de cate ori ati avut rabdarea de a va uita pana la sfarsit intr-un fisier care contine o mie sau doua de poze, cate sunt stocate, in cel mai banal caz, pe hard-disk-ul unui calculator? 

Mai mult, de cate ori ati invitat un prieten sau o ruda sa urmareasca un calup imens de fotografii pe un calculator sau pe telefon? In schimb, atunci cand oferiti cuiva un album de fotografii in fizic, acesta capteaza din start atentia intregului auditoriu. 

Mai mult, o fotografie inramata cu gust, poate face cat o mie de alte cadouri nesugestive, care sfarsesc in teancul de cutii cu cesti de cafea sau tacamuri pentru servit masa. In spatele fiecarei fotografii se ascund insa multe ore de munca, talent si perseverenta, de care doar un fotograf profesionist este capabil. 

Cum gasesti insa cel mai bun fotograf pentru un eveniment de familie? Mai mult, care sunt cerintele pe are ar trebui sa le indeplineasca acesta, pentru ca nunta, botezul sau prima vizita la materniate sa reprezinte un eveniment cat se poate de reusit, de pe urma caruia sa ramai cu niste amintiri placute? Iata doar cateva intrebari la care vom incerca sa raspundem in randurile ce urmeaza.

Cum aleg un fotograf profesionist

In primul rand, alegerea unui fotograf profesionist este bine sa fie facuta la recomandarea unui preten sau, cel putin, a cuiva care a beneficiat deja de serviciile acestuia. Este adevarat, sunt fotografi de moda veche sau atat de ocupati incat nu au timp sa lucreze si la imaginea lor, in sensul unei publicitati adecvate sau a promovarii pe Internet ori pe retelele de socializare. 

Toate acestea sunt instrumente esentiale astazi, in cautarea unui fotograf profesionist pentru nunta sau botezul tau. Astfel, existenta unui site sau a unui blog nu va face decat sa ofere detalii esentiale din activitatea unui fotograf. 

Aici putem gasi date de contact, dar mai ales un portofoliu de lucrari, pe baza caruia va puteti face o idee asupra nevoilor dumneavoastra si a posibilitatilor de onorare a acestora. Mai mult, unii fotografi, precum cei de la www.jadoris.com, pun la dispozitie inclusiv prezentari filmate ale sedintelor foto realizate, astfel incat sa va faceti o idee asupra conceptiei si a asteptarilor pe care le puteti avea de la o echipa de fotografi. 

Nu in ultimul rand, ar trebui sa va interesati de experienta pe care o are un fotograf si referintele despre acesta, lucruri pe care le puteti gasi tot pe paginile propria de prezentare.

Avantajele alegerii unui fotograf profesionist

Cat priveste avantajele pe care le aveti prin apelarea la niste fotografi de profesie, acestea sunt multiple. In primul rand, nu stati cu emotie ca fotografiile dumneavoastra vor fi gresit concepute si slabe calitativ. 

De obicei, acestea sunt prelucrate individual si livrate sub forma unui album. Iar daca preturile vi se par prea mari, aveti posibilitatea negocierii si semnarii unui contract ferm, pentru a nu sta cu emotii in ziua nuntii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu