Cum elimini suprataxa de BMW

Posesorii autoturismelor scumpe, de lux, vor fi mereu discriminati, iar cunoscatorii stiu de ce. Oriunde te-ai duce, pentru o reparatie cat de mica, in afara de pretul corect, platesti suprataxa de BMW. Soliciti montajul cauciucurilor de iarna si demontarea celor de vara? Manopera este uriasa fiindca ai acest tip de masina. Evident ca nu este drept deoarece si piesele sunt mai scumpe, dar oamenii cred ca daca iti permiti acesta masina, ai suficienti bani in buzunare sa scoti pentru reparatii, sa reusesti sa o faci sa mearga din nou pe drum.

Pentru ca dorim sa nu mai fi jefuit la drumul mare de mecanici care repara BMW cum repara Dacia, dar solicita un tarif de parca ar reparat un avion, te informez unde gasesti cele mai bune oferte Service BMW Bucuresti de la Apbservice.ro actioneaza pentru masina cu care te mandresti si care te ajuta sa doresti unde doresti si prezinta urmatoarele avantaje:
1) Este cel mai aprovizionat magazin de piese si consumabile pentru aceasta marca de masina din Romania. Daca te afli in locul unde se agata harta in cui si plasezi o comanda pe site, sa fii sigur ca rapid marfa iti este livrata la adresa indicata de tine si trebuie sa recunosti ca nu poate fi facilitate mai mare ca asta.
2) Acesta firma are cele mai bune preturi din tara, atat la piese, cat si la manopere. Aici nu exista suprataxa pe BMW!
3) Reparatiile sunt efectuate de cei mai buni tehnicieni specializati in acest tip de autoturism, care fac asta de 15 ani, iar peste 90% dintre clienti sunt mai mult decat multumiti, revin in magazin si isi aduc si prietenii, rudele sau cunoscutii.
4) Dispune de aparatura si utilaje moderne, atat pentru diagnoza, cat si pentru interventie.
5) Pentru a se elimina asteptarile indelungate sau drumurile inutile la service, eixsta un formular de programare, fiindca aici totul este organizat, nu haotic.
6) Exista posibilitatea programarii la urgente a masinii tale, daca ai neaparata nevoie de ea.
7) In cazul in care masina nu este deplasabila, se ofera tractare din partea firmei
8) Gandeste-te la un parteneriat pe termen lung, fiindca clientii vechi au prioritate
9) Garantiile produselor si manoperelor sunt generoase, aspecte care demonstreza grjia fata de securitatea conducatorilor auto si pasagerilor, dar si respectul fata de client, care primeste servicii de calitate
10) Exista oferte avantajoase de sezon, pe care posesorii de BMW ar trebui sa le urmareasca, in acest moment pe lista fiind inlocuirea kit-ului complet cu 3 lanturi de distributie pentru BMW la pretul onest de 3200 lei/ 3700 lei.

Nadajduiesc ca acesta informatie sa fie utila tuturor celor cu BMW si sa nu te mai lasi jefuit, fiindca ai acum alternativa economica la ducerea masinii la reprezentanta pentru orice interventie si la servicii serioase care sa le inlocuiasca pe cele de reparatii improvizate de la atelierele care nu sunt specializate, dar iti accepta masina din doua motive: fie sa faca practica pe ea, fie sa-ti aplice suprataxa pentru masina de lux.
Apbservice este aliatul tau de nadejde, prorprietarule de BMW!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *