La birou ne innebunesc mustele si viespile

In biroul nostru este cuptor. Ne curge sudoarea pe frunte, dar exista remedii. Ne ridicam cateva minute de pe scaune si ne ducem la baie, unde ne spalam fetele cu apa rece.
Lumea vine si pleaca, usa se deschide si se inchide permanent ca la gara. Aerul conditionat isi face treaba, iar cand nu avem electricitate si se defecteaza, deschidem ferestrele. Totul ar fi acceptabil, daca nu ne-ar invada mustele. Negre, grase si urate ne iau pofta de munca si de mancare (nu avem sala de mese, mancam aici) si bazaiesc ingrozitor.
Cand prind portiuni descoperite din pielea noastra ne ciupesc pana da sangele si ne umplem de blande si culmea! vor sa ne intre si in ochi. Alearga neobosite de colo-colo, ne scapa printre degete si innegresc geamurile. Prefera sa murdareasca lucrurile imaculate: peretii albi, documentele, perdelele sau bluzele noastre albe. In cateva zile au intrat roiuri-roiuri si ne-au imbolnavit de nervi. De cateva ori au venit insotite de tantari si corul asurzitor ne-a scos din minti. Ne imbolnavim pe rand de nervi sau din cauza microbilor pe care ni-i transmit, cand ne ciupesc cu sete.
De cand s-au copt zarzarele intra si viespile si isi infig adanc acele cu venin.
Noroc ca nu suntem alergice, ca altfel am ajunge la urgente. Exista insa posibilitatea ca vreo persoana care vine la birou sa fie alergica si sa se produce nenorocirea.
Cat despre mancatul la birou, s-a zis cu el! Ne-a luat pofta de mancare imaginea mustelor stiind pe ce mizerii se asaza ele si cati microbi cara peste tot, plus ca se asaza nepoftite pe toate alimentele!
Am stabilit impreuna cu managerul ca trebuie urgent sa solicitam servicii dezinsectie birouri pentru ca securitatea angajatilor si a persoanelor care ne calca pragul sa fie asigurata.
Am tastat cuvintele cheie si am gasit raspunsul rapid: firma 3 D-deratizare completa.ro, din Bucuresti este cea mai buna din tara si asigura deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Cladirea este purificata dupa trecerea lor, in plus, substantele pe care le folosesc nu sunt toxice pentru oameni, iar echipamentele sunt moderne.
Totul a decurs conform planului si programarii, iar mult timp de la dezinfectie nu am mai vazut picior de musca, aripa de tantari sau urma de gandaci de bucatarie in birourile noastre. A devenit o obisnuinta pentru firma noastra sa apelam la profesionistii de la acesta firma si cel putin de doua ori pe an sa realizam dezinfectie, dezinsectie si deratizare ca spatiul sa fie complet igienizat. In anotimpurile calduroase ei vin si elimina insectele suparatoare si periculoase, iar cand vine toamna, stiut fiind ca rozatoarele ne invadeaza spatiul, ei fac deratizari complete.
Seriozitatea lor si disponibilitatea se pot vedea de la intrarea pe site si de la completarea formularului de contact. La telefon raspund imediat si sunt gata sa onoreze si urgentele.
Am considerat ca merita popularizate serviciile lor stiut fiind cat de greu se starpesc soarecii sau insectele dintr-o locuinta. Anumite metode sunt ineficiente si duc la propagarea mirosurilor neplacute, a mizeriei si microbilor.
Faptul ca acesta sarcina neplacuta este preluata cu responsabilitate de catre acesti profesionisti reprezinta o mare usurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *