Masina de lux lasata pe maini bune

Am investit mult in masina acesta nu din snobism, ci aveam nevoie de ea. In primul rand suntem o familie numeroasa si plecam impreuna in concedii, deci trebuia sa fie incapatoare. In al doilea rand, sunt un cunoscut om de afaceri, cu magazine cu produse traditionale romanesti in toata Europa si am numeroase intalniri de afaceri. Masina este cartea mea de vizita fiindca iau adesea de la aeroport delegatii de straini venite sa semnam parteneriate sau sa punem la punct contracte. Un om de afaceri de succes se recunoaste dupa masina de lux pe care o are. Tin la ea ca la ochii din cap si sunt ingijorat ca au existat tentative sa-mi fie furata.
In curand plecam sa ne petrecem Revelionul la Venetia si ma gandesc cui sa dau in grija masinuta noastra? Cum sa fac?
Sa o las prietenilor? Au permis de conducere, iar tentatia este mare si nu as vrea sa stricam relatia. Sa zicem ca ei sunt de buna credinta, dar cum nu pot controla totul, vine un hot intr-o noapte si s-a dus cu ea. O va gasi Politia abandonata si lovita cine stie pe unde…
Dar daca ne-am duce cu ea la aeroport fiindca tot avem bagaje multe si grele si am lasa-o undeva sa ne astepte? Undeva intr-o parcare pazita, cu acces securizat si camera de luat vederi si, daca se poate sa nu-mi ia nici pielea pentru cele 10 zile de parcare, ca stiti cat de atenti sunt oamenii bogati cu banii lor munciti din greu!
Trebuie sa fie pe undeva o parcare Otopeni.
Tastez cu speranta cuvintele cheie, iar motoarele de cautare ma directioneaza catre Airoport-parking.
Sorb informatia de pe site-ul lor cu interes si pot spune ca furnizorii de servicii se evalueaza fara greseala dupa site-ul pe care-l au.Ei, nu vorbim de micile accidente trecatoare, ci de organizarea informatiilor, de comunicare, de modul in care se incarca pagina si posibilitatile de contact oferite clientilor.
Totul este perfect din acest punct de vedere. De pilda mi se dau cu lux de amanunte coordonatele locului de parcare: la 3 minute distant de terminalul de plecari al Aeroportului Otopeni.
La fel de mult apreciez ca se gandesc la toate si pun la dispozitia celor care-si lasa masina pe maini bune, microbuz curat, cu reviziilela zi de 9 locuri care sa le asigure deplasarea din parcare la terminal la ducere si din terminal catre parcare la intoarcere.
Cat despre tarife, nu-mi vine sa cred ochilor! 50 de lei prima zi de stationare si 5 lei urmatoarele zile!!!
Apoi o idea ma ajuta sa le testez onestitatea. ”Dar daca zborurile se fac cu mari intarzieri din cauza companiilor?”
Parcurg cu atentie toate informatiile si inca odata realizez cat de onesti sunt.
In aceste cazuri de intarzieri care nu sunt cauzate de client, nu se percep penalizari. Mi-am imaginat ca se gaseste greu un astfel de loc, dar completand formularul online am primit confirmarea rezervarii rapid.
Plecam cu sufletul impacat in concediu stiind ca ne ducem cu propria masina pana acolo, ca o lasam in siguranta in timpul sederii noastre in strainatate si ca la intoarcere vom avea un mijloc confortabil de transport pana acasa, oricat de tarziu am sosi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *