🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Recuperare perfecta dupa cazaturile pe gheata

Pe cat este de frumoasa iarna, pe atat este de periculoasa si pentru cei care circula cu masinile, dar si pentru pietoni. Pe gheata chiar si “cea mai senilata talpa” aluneca. In curte si pe trotuar te trezesti ca nu-ti mai poti controla mersul si sfarsesti cazand puternic, lovindu-te de corpuri solide sau taioase, de aceea in acesta perioada au loc cele mai multe accidente si se inregistreaza cea mai mare nevoie de recuperare. In plus, turturii de pe cladirile inalte ameninta sa cada peste trecatori si sa-i raneasca, In ciuda tabloului fascinant, pericolele pandesc la tot pasul.
Tocmai de aceea trebuie sa constientizam faptul ca nevoia de recuperare medicala nu se adreseaza in mod exclusivist celor in varsta. Si copiii pot sa cada pe gheata si sa-si rupa mainile sau picioarele, cu atat mai mult cei tineri, care sunt plini de energie, decat batranii care evita sa iasa din casa in acesta perioada.
Pentru acesta perioada critica, ne-am propus sa va informam despre clinica particulara numarul 1 din tara in ceea ce priveste serviciile de recuparare medicala Oxxygene.ro. In cazul in care solicitati internarea nu aveti motive sa va temeti ca va veti intoarce mai bolnavi la domiciliu ca la inceput fiindca nu sunt acceptati in spital cei care au boli contagioase sau pun in pericol pe ceilalti internati prin prezenta lor. De 10 ani s-au pus la punct cele mai performante solutii in vederea perfectionarii actului medical, atuurile acestei unitati medicale fiind:
-in centrul atentiei stau bolnavul si sanatatea sau recuperarea acestuia intr-un climat perfect securizat. Igiena domneste in saloane, la bucatarie, in sala de mese, pretutindeni. Lenjeria este schimbata des ca bolnavul sa se simta confortabil, in timp ce hrana este echilibrata. Aici persoanele internate sunt initiate intr-un stil de viata sanatos, dobandind o achizitie importanta pentru viata.
-nu se aplica o terapie de grup, ca in alte unitati unde sunt angajati putini, iar bolnavii sunt obligati sa doarma cate doi in pat, ci pentru fiecare se stabileste un plan personalizat, in functie de varsta, de gravitatea bolii, de datele fizice, psihice si genetice.
-aici pacientii gasesc grad maxim de empatie. Desi este greu de crezut, personalul medical dovedeste 100% empatie.
Personalul este politicos, are rabdare sa asculte pe fiecare, comunica decent cu fiecare pacient in parte. Din acest punct de vedere ti se pare ca ai patruns in alta lume, fiindca tensiunea (garzilor, a noptilor nedormite si a salariilor mici) este inlocuita de zambete.
-tarifele sunt la vedere, in scuimbul lor se ofera servicii medicale ireprosabile. Nu se accepta nimic care sa completeze preturile afisate pe site.
-dorarea este la cele mai inalte standarde rivalizand cu clinicile de profil din strainatate-exista forme variate si placute de tratament si recuperare
-pe site, pacientii sunt invitati sa completeze chestionarul de satisfactie, lucru care demonstreaza ca reprezentantii clinicii nu au nimic de ascuns si sunt deschisi propunerilor si nevoilor clientilor.
Consider ca va este de un real folos sa stiti unde se lucreaza individual si serios cu dumneavostra ca piciorul pe care l-ati avut rupt si mana cu deficiente sa fie recuperate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *