A fost abrogata cazarea ad-hoc pe Valea Prahovei

Multi turisti sunt practicanti cu vechime ai cazarii ad-hoc, iar acest lucru le poate pune si viata in pericol. Nu te baza ca ai cortul incapator in portbagaj, iar in sacii de dormit copiilor nu le va fi frig, fiindca ii veti culca intre voi!
Gandeste-te ca in miezul noptii va poate ataca un urs (au fost cazuri, chiar in tabara, unde erau mai multe corturi asezate in acelasi loc) si vietile voastre sunt in mare pericol! La fel de periculos este sa dormi in cladiri parasite (pot fi cuiburi de raufacatori) sau sa te cazezi la particulari pe care-i vezi pentru prima data (pot fi grav bolnavi, psihopati).
Din fericire pentru turistii romania, platforma RomaniaTonight.ro te ajuta sa obtii de pe telefon rezervare cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier contribuind decisiv la abrogarea cazarii ad-hoc pe Valea Prahovei. Lista completa a unitatilor de cazare din regiune este disponibila pe acesta platforma, insotita de numarul de stele pentru fiecare unitate si de serviciile oferite.
In functie de preferinte poti rezerva cazare ValeaPrahovei . la cabana, vila, pensiune sau hotel. Multi oameni prefer pensiunile motivand ca nu sunt atat de reci cum sunt hotelurile, in timp ce altii, dimpotriva apreciaza caracterul oficial, distant ce caracterizeaza cazarea la hotel.

Si preferintele referitoare la statiunile de pe Valea Prahovei sunt variate. Unora le place la Busteni, altii adora Predealul, eu nu pot sta in alta parte decat in apartamente regim hotelier Sinaia fiindca forma acesta de cazare mi se pare ca face tranzitia intre cazare la hotel si cazare la pensiune: te simti ca acasa, fiind in acelasi timp liber sa pleci cand vrei si sa te intorci cand vrei, nu esti obligat sa pasesti in varful picioarelor pe hol, nici nu pierzi masa, daca nu esti in sala de mese la anumite ore.
Sa presupunem ca esti genul de teribilist si mizezi pe faptul ca poti dormi cu gasca poti  oriunde, fiindca nu esti inca la casa ta. Dar cu toate acestea ai o familie, nu?

Nu poti sa le faci asta parintilor care te iubesc ca pe ochii din cap si sa sa te cazezi ad-hoc, cand iti poti rezerva cazarea si de pe telefonul mobil.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente