Bara de protectie rezistenta, cu termen de garantie
Mi-a crapat bara de protectie din fata si trebuie sa va marturisesc ca intru cu Audi pe ulita plina de noroi de la bunica. Data trecuta am gasit noroi si la motor. In plus, masina mea seamana cu o gura stirba fara acesta piesa cu rol estetic, dar si de protectie. Sa va mai spun ca daca ma prinde politia fara ea iau si 2-3 puncte de amenda?
„La tara urc incet pe drumuri ce duc catre pajisti si gradini si uneori mai scot fire de iarba si papadie din bara de protectie. Pana nu rezolv problema, nu mai am curajul sa-mi ajut bunica la treburi ca noroiul si vegetatia sa patrunda in componentele masinii...”
Prima bara de protectie, noua am cumparat-o dintr-un magazin de piese auto. Nu stiu din ce si cum a fost facuta, ca au fost suficiente doua-trei pietricele si a crapat. Si-a dat obstescul sfarsit dupa prima saptamana.
- Bara fata audi q5 dezmembrari  mi-a prescris un prieten.
Nu apuc sa exteriorizez gandul nerostit, ca prietenul meu imi descrie cu lux de amanunte avantaje piese auto de la dezmembrari 
Iata cu ce argument m-a convins:
-bara de protectie de la dezmembrari este o piesa originala, atat de buna, incat a rezistat si dupa casarea masinii. Stim foarte bine ca lucrurile mai vechi sunt mai bune, ca in prezent consumatorismul presupune lucruri facute de mantuiala sa se cumpere cat mai mult. Din acest punct de vedere sunt preferabile piesele de la dezmembrari celor noi.
-bara de protectie second-hand este garantata 90 de zile, o piesa noua nu are termen de garantie
-dupa piesa noua te duci in magazine, in timp ce bara de protectie secod-hand te cauta la domiciliu. Tot ceea ce ai de facut este sa completezi datele personale si va fi livrata la domiciliu.
Am avut o experinta mai mult decat fericita cu magazinul de piese de la dezmembrari. Prima a constat in faptul ca am primit bara de protectie de pe o zi pe alta, adica in regim de urgenta. A doua: sunt doi ani de cand am schimbat bara de protectie fata si este in stare foarte buna si acum. Nu a crapat cum a facut bara de protectie noua.Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente